Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

domingo, 15 de junio de 2008

Magdalenes



He començat a fer servir los motlles però m'ha sortit pasta per a més magdalenes, així que he fet servir dels normals també. Això sí, les que he fet amb los motlles de silicona s'han despegat sense cap problema.
Unes magdalenes per berenar, per esmorçar... segur que agraden a tothom. Jo he posat una massana tallada a trossets per damunt d'algunes, i una mica de xocolata, encara que és millor afonar-la del tot. No han pujat molt i han quedat petitetes però potser és per la impaciència d'obrir el forn abans d'hora i per la farina suposo.
* * *
Ingredients (surten 15 aproximadament)
  • 3 ous
  • 150 g. de sucre fi
  • 150 g. de farina de pastisseria
  • 150 g. de mantega (o també meitat i meitat de mantega i oli)
  • opcional: unes gotes d'essència de taronja

Nota per a celíacs: properament magdalenes sense gluten.

Elaboració:

  1. En una batedora bateu els ous sencers i el sucre, perquè tot quedi ben esponjós i el volum augmenti.
  2. Després poseu-ho en un casso, i fent talls a la massa, afegiu-hi la farina, la mantega fosa i les gotes d'essència de taronja.
  3. Aneu posant la pasta en motlles de paper, ja preparats sobre la safata del forn.
  4. Quan estiguin tots plens, enforneu-los
  5. Deixeu que es coguin 20 minuts a foc mitjà.

Recepta extreta del llibre de la foto

I ja estan preparades, deixar-les refredar abans de menjar.

sábado, 14 de junio de 2008

motlles



Potser al final haurem de sortir de casa, però no vaig poder resistir la tentació de fer-me esta col·lecció de La Vanguardia. Crec que la té la meitat de Catalunya. I ara a cuinar i a provar tots els motlles.