tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post1307060949962775908..comments2023-05-09T15:08:16.986+02:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT, AL PRIMER CRIT (blog tancat): Amanida xinesa amb salsa blanca agredolçabajoquetahttp://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-73225509502414862632009-07-16T10:31:11.543+02:002009-07-16T10:31:11.543+02:00Nur: clar, però com aquí si que ho són pos ens han...Nur: clar, però com aquí si que ho són pos ens han adaptat esta recepta jajaja. Segur que a d'altres llocs fan altres plats :)<br /><br />Assumpta: bueno de vegades sóc dolenta :):):)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-87513269396683914312009-07-14T12:18:30.151+02:002009-07-14T12:18:30.151+02:00Gràcies, tens bon ♥ :-))Gràcies, tens bon ♥ :-))Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-61580294852143323532009-07-14T11:41:54.037+02:002009-07-14T11:41:54.037+02:00Pel que sé de la Xina, les amanides no són típique...Pel que sé de la Xina, les amanides no són típiques d'allà. Les que hi ha als restaurants d'aquí són adaptacions, com la resta de plats; les que hi ha allà són «noves introduccions» que imiten la cuina occidental.Núrhttps://www.blogger.com/profile/00491641522117242485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-46020631771111353912009-07-14T10:55:18.598+02:002009-07-14T10:55:18.598+02:00Assumpta, bueno va... com que sempre t'ho menj...Assumpta, bueno va... com que sempre t'ho menjes tot no te posaré molt d'enciam :)<br /><br />Olles: de tot en un plat :)<br /><br />Deric: si cliques a sobre de la salsa te portarà a la recepta.bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-44707498629314815532009-07-13T15:52:00.894+02:002009-07-13T15:52:00.894+02:00i la salsa blanca com es fa???i la salsa blanca com es fa???Derichttps://www.blogger.com/profile/18345484856159307399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-59928830391904811712009-07-12T14:34:55.899+02:002009-07-12T14:34:55.899+02:00Fàcil, sana i bona. Salut!!!!Fàcil, sana i bona. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-53990111770666533492009-07-11T23:50:25.569+02:002009-07-11T23:50:25.569+02:00És que bé... jo menjo de tot, eh? jaja però l'...És que bé... jo menjo de tot, eh? jaja però l'enciam em costa molt de mastegar bé i de pair :-))Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-66864788120978324632009-07-11T09:53:37.353+02:002009-07-11T09:53:37.353+02:00Inmaculada: Pues mira una idea para hacerla el fin...Inmaculada: Pues mira una idea para hacerla el finde con esta receta. Espero que te guste :)<br /><br />Anna: no té gust com d'altres algues que fan gust de mar jeje. Esta és bastant insípida, si no la deixes un bon ratet amb aigua sembla plàstic jajaja. Però li dóna un toc bo a l'amanida.<br /><br />Illetapitita: ja ens diràs el què si la proves.bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-14898341649259342292009-07-10T19:05:41.187+02:002009-07-10T19:05:41.187+02:00Doncs si, és la típica amanida que et porten a un ...Doncs si, és la típica amanida que et porten a un restaurant Xino, d'aquí és clar.<br />Algun dia la provaré amb aquesta salsa blanca, tinc curiositat a veure com surt.<br />Una abraçada!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-46719058505770206822009-07-10T17:56:17.099+02:002009-07-10T17:56:17.099+02:00No he provat mai aquesta alga De què té gust?
Aque...No he provat mai aquesta alga De què té gust?<br />Aquesta salsa blanca sembla molt bona...ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-52146836289436821482009-07-10T12:50:16.851+02:002009-07-10T12:50:16.851+02:00Adoro la ensalada china, es uno de mis constantes ...Adoro la ensalada china, es uno de mis constantes cuando voy al restaurante y siempre me apetece.<br />Ya he tomado nota de tu salsa blanca agridulce. El vinagre de arroz lo tengo localizado en Eroski, de manera que me viene de perlas la receta.<br />Gracias. Buen fin de semana.Adihttps://www.blogger.com/profile/13674202559483688312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-63967289497395302462009-07-10T09:45:05.764+02:002009-07-10T09:45:05.764+02:00Gemma: No he descobert Amèrica jajaja. La salsa ve...Gemma: No he descobert Amèrica jajaja. La salsa veig que a molta gent li agradarà provar-la. No és per menjar cada dia, però de tant en tant dóna un gustet especial a l'amanida.<br /><br />Mercè: ves a saber què fan, a l'altre blog ja m'han dit que no se sembla res amb esta jajaja.<br />Deuen fer això que dius, a cada lloc fan una adaptació local. La salsa si que la recomano moltíssim!<br /><br />Assumpta! Consistia en menjar una mica de verd jajajaja. L'agar-agar és molt bo! Encara que té una textura rara :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-82075440573812942112009-07-09T23:29:33.359+02:002009-07-09T23:29:33.359+02:00A veure... jejeje jo no he anat mai a un restauran...A veure... jejeje jo no he anat mai a un restaurant xinés, així que no puc opinar. <br /><br />Ara farem l'adaptació a mi: Una mica menys d'enciam, molt més pernil... i això de l'agar-agar... té un nom ben estrany, eh? en fi, com jo provo de tot, doncs tu posa força pastanaga, força agar-agar d'aquest (és com transparent, no? jaja) i molta, molta salsa :-))Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-8487516153322083302009-07-09T21:02:26.188+02:002009-07-09T21:02:26.188+02:00Monica, com tu dius es la que serveixen als restau...Monica, com tu dius es la que serveixen als restaurants xinos d'alla. ;) Aqui, encara no l'he menjat! Aixi que crec que deuen adaptar els plats tipics segons el continent on es troben. ;) jeje<br />La salsa blanca s'haura de provar!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-30595919183339786522009-07-09T15:42:05.101+02:002009-07-09T15:42:05.101+02:00Realment, la foto és la típica amanida dels restau...Realment, la foto és la típica amanida dels restaurants xinesos :)<br />M'apunto la recepta de la salsa blanca, no la coneixia...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com