tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post3972154493930342723..comments2023-05-09T15:08:16.986+02:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT, AL PRIMER CRIT (blog tancat): Pebrots farcits de tonyina i ou durbajoquetahttp://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-36517412638515884322009-06-05T10:18:00.361+02:002009-06-05T10:18:00.361+02:00Sonia: ale pues a copiar, espero que les guste a t...Sonia: ale pues a copiar, espero que les guste a tus invitados, o a quién sea :) Por cierto, tienes un blog genial ;)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-45293324514340610342009-06-04T18:19:08.283+02:002009-06-04T18:19:08.283+02:00Me encanta la combinación, y es que los pimientos ...Me encanta la combinación, y es que los pimientos del piquillo son riquísimos. Te copio la receta ya mismo. Un abrazo. SoniaSonia Martín Mateohttps://www.blogger.com/profile/05496186107717968549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-24573807834883165922009-06-02T11:15:33.050+02:002009-06-02T11:15:33.050+02:00Jordi: pos a comprar pebrots i fer-ho que costa mo...Jordi: pos a comprar pebrots i fer-ho que costa molt poquet :)<br /><br />Mercè: ai què bé que n'heu trobat són tant bons! Jo ho vaig fer en envasats per anar ràpid però tot lo que sigue natural millor :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-1153841900267726212009-06-02T01:49:47.451+02:002009-06-02T01:49:47.451+02:00Mira, una bona recepta de cara a l'estiu!! I a...Mira, una bona recepta de cara a l'estiu!! I a més, ara que ja hem trobat pebrots del piquillo aquí la podrem fer! ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-58627849917577671412009-06-01T09:46:09.197+02:002009-06-01T09:46:09.197+02:00Compro! M'encanten els pebrots!!! Un petó.Compro! M'encanten els pebrots!!! Un petó.Jordicinehttps://www.blogger.com/profile/10665518546493429900noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-32867231609620280942009-06-01T09:44:11.353+02:002009-06-01T09:44:11.353+02:00Gemma: que si està mimat amb lo menjar? ai si jo t...Gemma: que si està mimat amb lo menjar? ai si jo te contés... però ell fa vore que no li faig mai res que li agrada, i si cau algo millor que millor jajaja.<br /><br />vermellets: fa calor veritat? jo segons quines coses ja no les menjo, ja estem de ple a l'estiu. La picada de ditxosa mosca negra este cap de setmana m'ho ha demostrat :)<br /><br />Assumpta: ja saps tu que tonto no és :)<br /><br />Sargantana: és molt ràpidet de preparar, així que lo pot fer qualsevol persona.<br /><br />Eva: en propers dies haurà repetició que bajoqueto ja remuga jajaja. Si vols baixar ja saps :)<br /><br /><br />Deric: sí clar, si vols fer-ho amb pebrots sense envasar cap problema :)<br /><br />Anna: bajoqueto, que ho va menjar no sé on i m'ho va demanar :)<br /><br />Dolors: demana més que lo govern! jajaja Però clar jo encantada de fer-li coses bones.<br /><br />Olles: i ben fresquets entren que no veas :)<br /><br />Margarida: és un farcit molt comú en ous, pos prova-ho així que segur que també vos agrada. Jo tampoc compro moltes coses envasades i més a l'estiu que hi ha tantes coses bones i a bé de preu. Pots fer-ho perfectament amb tiretes de pebrots escalivats a casa, segur que estarà molt més bo :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-47410760738047067112009-05-31T22:10:01.247+02:002009-05-31T22:10:01.247+02:00Aquest farciment també el faig jo, però no ho he p...Aquest farciment també el faig jo, però no ho he provat mai amb pebrots, i crec que fan una bona combinació. Suposo que amb pebrots escalivats quedaran igual de bons (és que jo no acostumo a comprar gaires coses en conserva)<br />Una abraçada a la bajoqueta i al mimat de casa.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-56548150531577927762009-05-31T19:47:32.032+02:002009-05-31T19:47:32.032+02:00Han de ser deliciosos. Salut!!!!Han de ser deliciosos. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-36781235028463584352009-05-31T19:47:02.307+02:002009-05-31T19:47:02.307+02:00Oh, que bo... i ben fresquet de l anevera!!!! apa ...Oh, que bo... i ben fresquet de l anevera!!!! apa que no en sap de demanar el bajoqueto;-)dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-18624910161395307112009-05-31T10:19:35.081+02:002009-05-31T10:19:35.081+02:00Magnífic!. Jo aquesta combiació d' ous, tunyina i ...Magnífic!. Jo aquesta combiació d' ous, tunyina i maionesa la faig servir per farcir altres coses, no se m' havia acudit fer-la per farcir pebrots. Me l' apuntto.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-81060346257447484352009-05-30T23:33:40.995+02:002009-05-30T23:33:40.995+02:00jo això ho he fet amb ous, amb pebrots no. Podem s...jo això ho he fet amb ous, amb pebrots no. Podem substituir els pebrots de pot per uns de naturals?Derichttps://www.blogger.com/profile/18345484856159307399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-27970717302795331912009-05-30T15:33:45.046+02:002009-05-30T15:33:45.046+02:00mmmm, ja m´agradaria tastar-los ja...
Salut!!!mmmm, ja m´agradaria tastar-los ja...<br />Salut!!!Evahttps://www.blogger.com/profile/01428746049023767771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-56013626435197422492009-05-30T12:39:15.064+02:002009-05-30T12:39:15.064+02:00És fantàstic, una plat refrescant i que no et fa s...És fantàstic, una plat refrescant i que no et fa suar mentre el prepares. Ideal per aquests dies de calorSargantanahttps://www.blogger.com/profile/03843085264127322803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-60132102707595043072009-05-29T23:34:17.172+02:002009-05-29T23:34:17.172+02:00Aplaudeixo el bon gust de Bajoqueto :-))Aplaudeixo el bon gust de Bajoqueto :-))Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-13419200643432751632009-05-29T16:34:14.204+02:002009-05-29T16:34:14.204+02:00ideal i fantàstics per aquesta calor que ja ens fa...ideal i fantàstics per aquesta calor que ja ens fa. petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-74625123301686029332009-05-29T16:16:53.165+02:002009-05-29T16:16:53.165+02:00Una bona combinació, perfecta per ara que fa calor...Una bona combinació, perfecta per ara que fa calor.<br />Em sembla que tens en Bajoqueto ben mimat, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com