tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post4659426036249564076..comments2023-05-09T15:08:16.986+02:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT, AL PRIMER CRIT (blog tancat): Truita de carbassóbajoquetahttp://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-38815833452315091472010-01-20T19:06:02.949+01:002010-01-20T19:06:02.949+01:00Gemma, jajaja, doncs les iaies fan els millors mac...Gemma, jajaja, doncs les iaies fan els millors macarrons del món eh!bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-77554425690601894772010-01-20T18:43:55.873+01:002010-01-20T18:43:55.873+01:00És el meu plat preferit! Abans i tot que els macar...És el meu plat preferit! Abans i tot que els macarros de la iaia!!Gemma Segura Busulduhttps://www.blogger.com/profile/12412513596238951461noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-18555523305450038172009-07-30T09:38:41.745+02:002009-07-30T09:38:41.745+02:00Margarida: és com no vos deixo respirar i no paro ...Margarida: és com no vos deixo respirar i no paro de publicar receptes noves... Ah veus, jo de pèsols quasi no faig mai. Me'l menjo amb patata.<br />Ah veus, lo del pelapatates és una bona idea també. <br />En daus no sap igual, jo també l'he provat. Ho faig a dauets només quan faig la truita amb més verdures.bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-90268500254006877112009-07-30T08:53:48.253+02:002009-07-30T08:53:48.253+02:00Se m'havia passat la teva truita, i això no po...Se m'havia passat la teva truita, i això no pot ser, amb el que ens agrada!<br />Cada setmana en faig una, ara a l'estiu, i ens agrada a tots llevat de l'Oriol, que la prefereix de pèsols.<br />Jo abans la tallava a rodanxes ben primes i no acabava mai, però un dia vaig pensar "I per què no faig servir el pelapatates?" I des d'aquell dia que ho faig així, i vaig més ràpid!<br />Una vegada vaig menjar truita de carbassó en una casa i em va sorprendre veure que l'havien tallat a daus. No em va agradar tant.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-77289853156984628032009-07-26T12:38:30.452+02:002009-07-26T12:38:30.452+02:00Anna: un cop vam fer una truita de carbassó amb un...Anna: un cop vam fer una truita de carbassó amb unes amigues i va ser molt curiós. Cada una los tallava d'una manera diferent. Jo normalment a rodanxes, però ara aprofitant la mandolina ho faig amb ella i queden més finetes. He d'anar fent servir los trastitos que tinc sinó bajoqueto me'ls tirarà a la basura jajaja.<br /><br />Osti quin mal! Jo vaig amb molt de compte, i amb lo desastre que sóc no descarto tallar-me un dia d'estos :(bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-79804932983175903452009-07-25T10:46:29.302+02:002009-07-25T10:46:29.302+02:00A l' hort tenim un munt de carbassons... Jo se...A l' hort tenim un munt de carbassons... Jo sempre tallo els carbassons a trossets petits, no havia pensat fer-ho a rodanxes amb la mandolina. Ja ho provaré. La mandolina amb protecció es clar, donçs fa cosa d' un any em vaig escapçar un trosset de dit petit tallant patates amb aquest estri sense protecció i per voler anar depressa.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-29601968609301195512009-07-25T10:08:59.344+02:002009-07-25T10:08:59.344+02:00Silvia: a mi me encanta, siempre tengo en casa par...Silvia: a mi me encanta, siempre tengo en casa para hacer tortilla, o para poner en cualquier plato de pasta o arroz :)<br /><br />Assumpta: quan tu vas jo ja torno jajaja. Dic calla que li posarem per si ne vol un trosset, ja sabia jo que si ne voldries :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-65460502866511971252009-07-24T14:45:24.676+02:002009-07-24T14:45:24.676+02:00Mmmmmmmmmm :-)
Anava a preguntar si no n'hi h...Mmmmmmmmmm :-)<br /><br />Anava a preguntar si no n'hi havia un tallet per a mi, i ja veig que sí!! jajaja quin detaaaaaaaall :-))))<br /><br />Està bona, bona, boníssima!!Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-91639267130019516002009-07-24T13:18:55.877+02:002009-07-24T13:18:55.877+02:00Me gusta mucho el calabacín ya ahora es su mejor é...Me gusta mucho el calabacín ya ahora es su mejor época. Una muy buena opción es la receta que nos presentas hoy. Riquísima.<br /><br />Besos.Silviahttps://www.blogger.com/profile/10231876975626579818noreply@blogger.com