tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post7964244993929816239..comments2023-05-09T15:08:16.986+02:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT, AL PRIMER CRIT (blog tancat): Mosset de poma cruixentbajoquetahttp://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-36939358191157570212009-09-08T11:05:52.562+02:002009-09-08T11:05:52.562+02:00Alicia: eres la ostia!!! jajajajajaja. Mira que co...Alicia: eres la ostia!!! jajajajajaja. Mira que comprar cosas que no saben para que sirven :P<br />Bueno después están las que como yo compran miles de trastitos y no tienen tiempo de utilizarlo todo :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-51265960962741918452009-09-07T20:43:00.063+02:002009-09-07T20:43:00.063+02:00Me vas a llamar "paletorra", pero es que...Me vas a llamar "paletorra", pero es que me acabo de quedar aluciná....¡¡por fin se como utilizar la pala que tengo en casa, jajajajjaa, que corte!! no entendia para que servía...que fuerteeeeeeee, que fuerteeeeeee, ajajjajajajajjajajajaAlicia (canelona)https://www.blogger.com/profile/14962927573164444469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-3186757922910017132009-08-14T09:25:36.724+02:002009-08-14T09:25:36.724+02:00Mercè, ah menys mal que tothom les trobava massa à...Mercè, ah menys mal que tothom les trobava massa àcides :) Vaja ja no som la parella perfecta que el cheddar no t'agrada jajaja. Com ja he dit, això és la idea, després tot se pot fer al gust del consumidor :)<br /><br />Anna: pensava que només les comprava jo jajaja. És molt facilet de fer i queda com a original, per canviar de tanta amanida.<br /><br />Trini: bé, ja som 4 que ens agraden les massanes àcides :)<br />Ara al setembre posaré una recepta de massanes de l'agre-dolç tant típic de les nostres terres :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-57608845158878462952009-08-13T20:25:10.525+02:002009-08-13T20:25:10.525+02:00Ai quina salivera...! A mi m'agraden molt les ...Ai quina salivera...! A mi m'agraden molt les pomes àcides! I els cocs amb pomes reinetes? uououoooooo... :)Trini González Franciscohttps://www.blogger.com/profile/05749416834953621116noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-4534055022313155132009-08-13T13:19:04.590+02:002009-08-13T13:19:04.590+02:00A mi també m' agraden molt les pomes ben acide...A mi també m' agraden molt les pomes ben acides. I aquest mosset tan fàcil i saludable, segur que és molt i molt bo...<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-89096968389234202212009-08-12T23:11:53.015+02:002009-08-12T23:11:53.015+02:00Doncs jo com tu, les àcides les que més m'agra...Doncs jo com tu, les àcides les que més m'agraden! :) La recepta, molt original! Tot i que em sembla que hi combinaré algun altre formatge que el cheddar (no m'agrada massa :p)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-28313036315296702462009-08-12T20:24:20.858+02:002009-08-12T20:24:20.858+02:00Margarida: reconec que s'ha de tenir valor per...Margarida: reconec que s'ha de tenir valor per menjar segons quines jeje. Però jo intento quasi tota la fruita buscar-la mig verdeta, m'encanta! Pos ja saps li pots fer a Pere que segur que li agradarà el contrast. I amb una altre tipus de poma segur que també està bo.<br /><br />Olles i somriures: ale pues no en parlem més, cap a la cuina a fer-la!<br /><br />Rits: qualsevol cosa amb formatge una mica calentet està boníssima!<br />Les llavors de sèsam evidentment no porten gluten, igual que moltes coses que poso d'ingredients. El tema és la contamiació creuada, potser on torren les llavors s'ha fet servir per a alguna cosa que si que en portava, i llavors ja hi som! Tot contaminat! També passa amb els fruits secs, etc. Així que hem de mirar tot el que menjem, no només pel gluten sinó pel tema de contaminació. Per sort quasi de tot trobem marques i cap problema. <br />Me n'alegro que t'agradessen els pingüíns, segur que si els fas a la gent li agradaran :)<br /><br />Vermellets: jo de vegades quan compro d'estes tant àcides, alguna dona m'ha dit: "ui! com poden agradar-te tant verdes?" jajaja. Això rai que podeu fer-ho amb un altre tipus de massanes o de formatge. Jo vos deixo la idea i després cadascú a fer-ho a la seua manera.bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-64175629085683015812009-08-12T08:40:23.765+02:002009-08-12T08:40:23.765+02:00Ostres quin entrant més saludable, però em passa c...Ostres quin entrant més saludable, però em passa com a la Margarida, les pomes àcides em fan repelús, ho hauré de tastar amb pomes dolces!! un petó enorme.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-9797852240944549202009-08-11T23:03:05.736+02:002009-08-11T23:03:05.736+02:00mmm, me l'apunto! i si poses la poma amb el fo...mmm, me l'apunto! i si poses la poma amb el formatge una micarrona al forn, xq es desfaci?<br /><br />m'has deixat parada amb lo de vigilar amb la marca de llavors de sésam. Mai m'ho hagués pensat.<br /><br />per cert, no et vaig comentar, xò em va agradar moltíssim la recepta dels pinguins!!!!!ritshttps://www.blogger.com/profile/05222783417290898962noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-27162220365632781022009-08-11T19:18:04.232+02:002009-08-11T19:18:04.232+02:00Que fàcil, senzill i saludable. Aquestes receptes ...Que fàcil, senzill i saludable. Aquestes receptes m'encanten. A pendientes directament. A mi les pomes, m'encanten i el formatge em xifla, per tant aquesta recepta ha donat a la diana. Salut!!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-35697054820771985712009-08-11T11:34:04.645+02:002009-08-11T11:34:04.645+02:00Doncs a mi em passa a l'inrevés: les pomes àci...Doncs a mi em passa a l'inrevés: les pomes àcides són les úniques que no em puc menjar. Però al Pere li encanten. I com és el formatger de la família, crec que aquesta és la recepta perfecta per a ell. <br />I per a mi, per lo ràpida que és de fer!<br />Una abraçada.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.com