tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post815310659524720730..comments2023-05-09T15:08:16.986+02:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT, AL PRIMER CRIT (blog tancat): Pappardelle al brandy (Cintes amples al coñac)bajoquetahttp://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-75091959916599505302009-02-14T21:59:00.000+01:002009-02-14T21:59:00.000+01:00olles: estaven bons estaven bons :)olles: estaven bons estaven bons :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-10144784648557394202009-02-14T15:02:00.000+01:002009-02-14T15:02:00.000+01:00Que bons aquests pappardele, m'apunto aquesta rece...Que bons aquests pappardele, m'apunto aquesta recepta amb molt d'amor. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-28404920901154148872009-02-11T21:05:00.000+01:002009-02-11T21:05:00.000+01:00Deric: tanca los ulls que te'n dono una miqueta ja...Deric: tanca los ulls que te'n dono una miqueta ja voràs que bo ;)<BR/>Tota la raó tens, per la foto ganes de menjar-t'ho no venen, però quan faig les fotos jo desllueixo lo menjar jeje.bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-39059114639893539622009-02-11T20:46:00.000+01:002009-02-11T20:46:00.000+01:00així com sempre et dic que qué bo, avui no, si més...així com sempre et dic que qué bo, avui no, si més veient-lo a la foto no m'ho menjaria pas. Jo menjo molt per la vista.Derichttps://www.blogger.com/profile/18345484856159307399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-87815590596484413262009-02-11T09:18:00.000+01:002009-02-11T09:18:00.000+01:00Gemma: si t'agrada provar gustos diferents segur q...Gemma: si t'agrada provar gustos diferents segur que t'agradarà.<BR/><BR/>Assumpta: los pappardelle són com unes cintes amples i al ser amples agafen molt de gust de la salsa que los poses.<BR/>Segur que t'agradaria!<BR/><BR/>Eva: dis-m'ho sí, que a mi m'agrada saber que la gent ho prova :)<BR/><BR/>La cuina vermella: ja vos dic, per a mi si, per a bajoqueto no gaire, encara que s'ho va menjar eh?? jajaja.<BR/><BR/>Maria José: a bajoqueto no li faré més, que ell pobret s'ho menja tot quasi, però quan algo diu que no li fa lo pes, procuro no fer-li més...bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-39814911620514287992009-02-10T22:53:00.000+01:002009-02-10T22:53:00.000+01:00Jo també m´apunto a la salseta, em pareix que m´ag...Jo també m´apunto a la salseta, em pareix que m´agradaria...ara que si no agraden a bajoqueto jo tampoc la faria més ;)MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-26142541672675092452009-02-10T10:36:00.000+01:002009-02-10T10:36:00.000+01:00realment una exquisitesa! petonsrealment una exquisitesa! petonsLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-77430330885305520842009-02-09T21:48:00.000+01:002009-02-09T21:48:00.000+01:00M´ha encantat!!! Les teves propostes tenen molt bo...M´ha encantat!!! Les teves propostes tenen molt bona pinta!!!<BR/>El dia que faci alguna de les teves receptes t´ho faré saber...<BR/>Fins aviat!! Una abraçada!!!Evahttps://www.blogger.com/profile/01428746049023767771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-72131522582735508672009-02-09T21:09:00.000+01:002009-02-09T21:09:00.000+01:00Ai mare... això de "pappardelle" no ho havia senti...Ai mare... això de "pappardelle" no ho havia sentit a dir mai... no sé... la combinació de la salsa em sona rara, tot i que jo sóc molt atrevida menjant, ho probo tot, eh? :-)))Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-53162650907819207242009-02-09T11:39:00.000+01:002009-02-09T11:39:00.000+01:00La salsa ha de ser original per força. La combinac...La salsa ha de ser original per força. La combinació de poma, salsa perrins i conyac és sorprenent, però em sembla que a mi tambñe m'agradaria ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-20832640087590395452009-02-09T10:02:00.000+01:002009-02-09T10:02:00.000+01:00Jordi? què has sentit olor de menjar i has vingut ...Jordi? què has sentit olor de menjar i has vingut ràpid eh! jajaja. Estaven molt bons la veritat, però no los faré gaire que a bajoqueto no li van agradar molt :(bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-53930522477066467212009-02-09T09:55:00.000+01:002009-02-09T09:55:00.000+01:00M'ho menjaria ara mateix. Impressionant! Un petó, ...M'ho menjaria ara mateix. Impressionant! Un petó, cuinera.Jordicinehttps://www.blogger.com/profile/10665518546493429900noreply@blogger.com