tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post8182769783549319296..comments2023-05-09T15:08:16.986+02:00Comments on A LA TAULA I AL LLIT, AL PRIMER CRIT (blog tancat): Biscuit de mascarpone i licorbajoquetahttp://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-20241538899384873702009-06-23T09:02:01.884+02:002009-06-23T09:02:01.884+02:00Illetapitita: això és que el teu subconscient vol ...Illetapitita: això és que el teu subconscient vol que li prepares i per això te porta a totes les pàgines on està este biscuit jajaja.<br /><br />Inmaculada: hecho! Yo traigo el bizcocho de postre y tu me invitas todo el agosto :P<br />No tenemos porque comer pasteles secos envasados puediendo hacerlos en casa, es más trabajo, pero vale la pena. Hoy mismo me he pedido una coca de Sant Joan que muchos la querían tant buena con gluten :)<br />Gracias a los blogs no me he quedado encallada sin saber que cocinar, pueden adaptarse muchísimas recetas, aparte del pan que es muy difícil, el resto de recetas con un poco de imaginación pueden hacerse.bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-71885429026725501882009-06-22T21:03:52.321+02:002009-06-22T21:03:52.321+02:00Bueno, bueno, bueno, yo te invito a cenar cuando q...Bueno, bueno, bueno, yo te invito a cenar cuando quieras, a comer y a merendar, pero tu te traes ese pedazo de bizcocho, sin gluten, con gluten o como tu quieras... qué preciosidad de color tiene además.<br /><br />Realmente es una pasada ver como poco a poco se adaptan recetas para las intolerancias alimentarias actuales (parece que cada vez hay más y a más cosas diferentes). Esto de los blogs funciona muy bien a nivel de educación alimentaria también, verdad?<br /><br />Besos.Adihttps://www.blogger.com/profile/13674202559483688312noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-8810330655858300192009-06-22T21:00:10.766+02:002009-06-22T21:00:10.766+02:00Aquesta recepta l'he vist a diferents blogs i ...Aquesta recepta l'he vist a diferents blogs i al final l'hauré de feeer, entre tots en feu venir unes ganes!<br />Una abraçada!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-65970409367094012672009-06-22T09:17:23.596+02:002009-06-22T09:17:23.596+02:00Deric: aquí quan cuino tant los hi és si és amb gl...Deric: aquí quan cuino tant los hi és si és amb gluten o sense, s'ho menjen igual :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-15994767982661467022009-06-21T12:26:41.613+02:002009-06-21T12:26:41.613+02:00amb gluten o sense, ha d'estar boníssiiiiiiiii...amb gluten o sense, ha d'estar boníssiiiiiiiiiiim!Derichttps://www.blogger.com/profile/18345484856159307399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-42766824001321067612009-06-20T22:23:42.437+02:002009-06-20T22:23:42.437+02:00Gemma: és que estem totes aquí copiant-mos i al fi...Gemma: és que estem totes aquí copiant-mos i al final ja no saps d'on ha sortit la recepta jajaja. L'important crec jo que és compartir receptes bones. Segur que algú com tu que cuina tant bé els postres li treurà tot el suc a este biscuit :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-78611432775721148342009-06-20T18:11:24.547+02:002009-06-20T18:11:24.547+02:00Je je je... algun cop he intentat seguir el rastre...Je je je... algun cop he intentat seguir el rastre de les receptes, sobretot quan les poso al blog. Però ara ja no ho intento, a vegades pot resultar força complicat :)<br />Recordo haver llegit una recepta amb mascarpone, veig que l'hauré de provar. I amb el toc de licor.... encara millor!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-11080536722651185112009-06-20T10:35:42.043+02:002009-06-20T10:35:42.043+02:00Mercè: ja tardes en copiar-lo a tu que t'agrad...Mercè: ja tardes en copiar-lo a tu que t'agraden tant les postres, segur que triomfa entre els teus amics :)<br /><br />Anna: és boníssim i la gent que l'ha fet avala esta gran recepta :)<br />El meu és de silicona, d'aquells que te feies la colecció amb La Vanguardia. Menys mal que me la vaig fer ja que ho he fet servir tot i és un gran èxit per poder treure-ho sense que es trenqui.bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-43876108308234963352009-06-20T10:25:25.681+02:002009-06-20T10:25:25.681+02:00Mmmm que bo!!!. No he provat mai el mascarpone i a...Mmmm que bo!!!. No he provat mai el mascarpone i amb aquesta recepta ja seria hora. T' ha quedat perfecte. Que l' has fet amb un motlle de silicona?. D' aquests no en tinc cap, i em sembla que li hauré de buscar un lloc i comprar-me'n un.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-1457021757944774052009-06-19T22:05:45.763+02:002009-06-19T22:05:45.763+02:00Oh, aquest l'hauré de fer!! El mascarpone li d...Oh, aquest l'hauré de fer!! El mascarpone li deu donar una esponjositat... T'ha quedat impressionant!! (I jo vinc aquí abans de dinar! ;))<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-74110633394006416802009-06-19T19:28:49.652+02:002009-06-19T19:28:49.652+02:00Assumpta: jajaja noooo de vostè no que encara sóc ...Assumpta: jajaja noooo de vostè no que encara sóc jove :)<br />He posat este biscuit que me va quedar tant bé perquè bajoqueto havia aconseguit massa fama, i això no pot ser :)<br />Fa bastants dies que el vaig fer, potser tocaria repetir-lo...<br /><br />Alicia: a ti también te quedó genial :)<br />He ido a poner un comentario en tu blog pero me ha dado error varias veces.<br /><br />Dolça: No me vull ni imaginar com deu quedar amb farina de blat :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-74562910464057369322009-06-19T18:25:31.181+02:002009-06-19T18:25:31.181+02:00Amb gluten, sense gluten, thermomix... com vulguis...Amb gluten, sense gluten, thermomix... com vulguis, aquest pastís és maquíssim i segur que boníssim.<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-20636541035218713922009-06-19T17:29:51.867+02:002009-06-19T17:29:51.867+02:00Uno de los mejores bizcochos, junto con el de crem...Uno de los mejores bizcochos, junto con el de crema de almendras, me encantaaaaaaaa!! Te quedó bonito, bonitooo!Alicia (canelona)https://www.blogger.com/profile/14962927573164444469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5022638952942033840.post-47378972929053040732009-06-19T17:19:06.366+02:002009-06-19T17:19:06.366+02:00Ostres, Bajoca!!! A tu ja no et dic més Bajoqueta....Ostres, Bajoca!!! A tu ja no et dic més Bajoqueta... a tu, Sra. Bajoca... i, millor encara, potser que li parli de vostè...<br /><br />Aquest pastis preciós que ja està demanant-me que li clavi una bona mossegada, l'ha fet vostè?<br /><br />Sí, ja sé que no cal que n'hi demani, que em dirà que el va fer set mesos i un dia i que està més que digerit, però jo el miro i ja m'alimenta... mmmmmmmmmmAssumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.com