Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

miércoles, 1 de octubre de 2008

Canelons de pastanaga i bolets




Una alternativa als canelons de carn.


* * *

Ingredients (4 persones):

  • 20 làmines de pasta de canalons
  • 3 pastanagues grans
  • 200 g. de bolets
  • 1 ceba gran
  • 2 grans d'all
  • 1 branca de julivert fresc
  • oli d'oliva
  • salsa beixamel
  • formatge ratllat
  • pebre
  • sal

Nota per a celíacs: la pasta dels canelons ha de ser sense gluten, la beixamel la podeu fer amb Maizena i el formatge ratllat millor rallar-lo a casa o ha de ser sense gluten.

Elaboració:

  1. Coeu les làmines segons les instruccions.
  2. En una paella poseu-hi 4 cullerades d'oli i sofregiu la ceba i els alls fins que estiguin rossos. Afegiu-hi les pastanagues ratllades, el julivert fresc i els bolets; i ofegeu-ho fins que s'hagi evaporat l'aigua que desprenen els bolets.
  3. Farciu cada caneló amb una cullerada de l'estofat, enrotlleu-lo i col·loqueu-los en una plata.
  4. Cobriu-los amb la salsa beixamel i escampeu-hi el formatge ratllat pel damunt.
  5. Gratineu-los.

Recepta extreta de "La cuina vegetariana d'Irene Gelpí"

11 comentarios:

Assumpta dijo...

Tenen molt bon aspecte...
De fet, diria que un aspecte veritablement deliciós... però no m'atreveixo a agafar-ne, que desprès em renyen...

(Assumpta baixa la mirada, lentament es dona la volta i marxa caminant poc a poc)

Assumpta dijo...

(S'apropa l'hora de sopar... Assumpta mira els canelons amb ulls llaminers... però... no, no gosa agafar-ne)

bajoqueta dijo...

jajaja. Ho sento quan he penjat les fotos ja estaven a la panxa del bou :)
Avui has fet tard :P

Assumpta dijo...

Ostres... l'altre dia no em vas voler donar biscuit i el vas enviar a l'India... i ara em deixes sense canelons...

Doncs ara aniré a fer-me un te amb "rosquilles Martínez" (a granel al Caprabo), apa!!

HristoStroichkov dijo...

Quina pintaca que fan!!! I això ho veig ara, que és hora de dinar...

Un dia has de pobrar de fer la variant de xampis i aguacat!

Per cert, suposo que ja saps qui sóc, o no???

bajoqueta dijo...

Assumpta: me fas sentir culpable sembla que no te vull donar res jajaja. A casa meua sempre hi ha un plat per qualsevol que vingue :)

Hristo: clar que sé qui ets! un jugador del Barça no? ;)

Assumpta dijo...

Iupiiiiiiii!!!

Ara mateix devoro aquests de la foto jejeje :-) donat que són les 11.06 del matí em serviran per allò que els anglesos en diuen un brunch (meitat breakfas i meitat lunch)

MMmmmm nyammm... nyammm... sucarem una miqueta de pa... mmmm... boníssims, boníssims :-))

bajoqueta dijo...

Canelons per esmorzar? jajaja. Ai no sé jo... Però si a tu t'agraden, fes fes...

Assumpta dijo...

La meva mare esmorzava pa amb tomàquet i lluç :-)

Bé, no sé perquè ho dic en passat... segur que si actualment li queda peix del sopar encara ho fa, el que passa és que jo no ho puc veure jeje

Deric dijo...

uauuuuu! quina cosa més bona!!!

El Secretario dijo...

Hola.


Pues sí: han de estar riquísimas.

Y en nuestro proceso de sustitución, poquito a poco, de la carne por otros alimentos, irá de perlas.

Anécdota: tuve que buscar en un diccionario qué era "pastanaga"...

Ya me lo sé.


: D


Saludos y buen provecho.