Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

domingo, 6 de septiembre de 2009

Salsa agredolça I



Esta recepta es una de les que presento al recopilatori d'aquest mes de "HEMC - COCINA ASIÁTICA Y ORIENTAL" que este mes ha proposat Núria de CocinArte.

..

.



.

.
Esta salsa es pot preparar al moment en que anem a fer-la servir, ja que és molt fàcil. Pot utilitzar-se amb carn, peix o verdures.
.
Ingredients (per a mitja tassa de salsa):

  • 1 cullerada de sucre
  • 1/2 cullerada de Maizena dissolta en 2 cullerades d'aigua
  • 1 cullerada de vinagre
  • 1 cullerada de puré de tomàquet
  • 1 cullerada de suc de taronja o pinya
  • 1 cullerada de xerès
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1/2 pebrot roig o verd (opcional)
  • 2 cullerades d'oli ó 1 cullerada si omitim el pebrot

Nota per a celíacs: res de posar salsa de soja, porta gluten al seus ingredients.

Elaboració:

  1. Mesclar en un bol: lo sucre, la Maizena, lo vinagre, lo tomàquet, lo suc de taronja, lo xerès i la salsa de soja.
  2. Tallar el pebrot a rodanxes fines.
  3. Calentar oli en una paella. Tirar el pebrot i saltar durant 1 minut.
  4. Tirar a la paella la mescla que tenim al bol. Remoure fins que espesse.

Bon profit!

Recepta extreta del llibre: COCINA CHINA RÁPIDA Y FÁCIL
.

7 comentarios:

Unknown dijo...

¡ Qué bona!la penso preparar. Petonets

Assumpta dijo...

Molt bé!! Així m'agrada, que mengis també una mica de carn. Del que sigui. Però s'ha de menjar de tot, Bajoqui!! :-)

Segur que saps preparar receptes boníssimes amb pollastre, vedella, xai... i també peix. :-)

Assumpta dijo...

Estic malament, eh? jajaja aquest comentari anava a la recepta del porc, no a la de la salsa :-))

Kako dijo...

Se ve delicioso, me encanto la salsa agridulce, siempre la compro en el super.
Una delicia esta cocina, me encanta.
Un besote.

bajoqueta dijo...

Elvira: venga pues que el teu maridet se posarà content :)

Assumpta: ahir també vaig menjar una mica de pollastre al forn... una mica només :)
sé preparar quasi de tot però hi ha coses que jo després ni les provo jeje. La carn segons com si la cuino jo no ne menjo gaire si l'he vist crua, si me la fan llavors si :)

Kako: Pues no cuesta demasiado de hacer y mejor hecha en casa, no? Gracias!

Assumpta dijo...

"si l'he vist crua" diu... jajajaja però xiqueta!! :-))

bajoqueta dijo...

Assumpta, ai no me coneixes tu a mi amb la carn... però encara així ne faig durant la setmana. Però si corre bajoqueto per casa segons lo que, li faig tallar a ell :) (a part que talla molt bé)