Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

viernes, 9 de enero de 2009

Truita de verdures amb formatge de cabra


Me passaria lo dia menjant truites i evidentment ne provo de moltes maneres. Encara que de vegades me costa fer-la diferent a la truita de patates, com que m'agrada tant :)
Vos deixo una recepta que queda molt bona ja que lo toquet del formatge de cabra li dóna un gust molt bo.
**
Ingredients:
  • 4 ous
  • 2 cullerades de nata per a cuinar
  • 100 g. de formatge de cabra
  • 1 ceba
  • 1 pataca gran
  • 1 pastanaga
  • 1 carbassó
  • 1 gra d'all
  • 1 porro
  • 2 rametes de romer (romaní)
  • oli, sal, pebre

Nota per a celíacs: la nata líquida ha de ser d'una marca apta, lo formatge de cabra jo utilitzo el de "rulo" així no hi ha problema amb la contaminació creuada quan el tallen, i lo pebre mòlt d'una marca apta també.

Elaboració:

  1. Ofegar en una mica d'oli la ceba tallada en arets fins i, quan comenci a fer-se tova, afegir l'all tallat en juliana i la pataca en palets fins. Deixar-ho fer, uns 5 minuts, a foc suau.
  2. Afegir la resta de les verdures en juliana a lo llarg, junt amb el romer, i deixar-les fer 8 minuts més, fins que comencen a daurar-se llegeurament; salpebrar i retirar el romer.
  3. Batre los ous amb la nata i una mica de sal. Afegir lo formatge fet a trossets, i les verdures rehogades. Cuallar la truita, dorant-la per les dues bandes.

Bon profit!

Recepta extreta de la pàgina de Nestlé

12 comentarios:

jordicine dijo...

M'encanta el formatge de cabra!

Joan M. Garcia dijo...

M'agraden les truites, i m'agraden els formatges, però he de reconeixer que mai he tastat una truita amb formatge.

Me sembla que ja va sent hora!!

Assumpta dijo...

El meu germà també es feia una truita a la francesa normal i corrents amb formatge a dins... quedava deliciós!! :-))

Hi havies d'haver posat també una foto d'un dels talls ja fets... o millor no... jajaja perquè hagués trencat la pantalla per agafar-lo :-))

Gemma dijo...

Deliciosa, una combinació fantàstica!

bajoqueta dijo...

jordi: a mi m'encanta tot el formatge, sort que ne puc menjar :)

Joan: a vore si la proves i em dius el què. Si a la gent li agraden tots los ingredients i li afegeixes lo formatge, segur que quedaran contents :)

Assumpta: ui jo això ja ho faig, és un clàssic. De ben petiteta que vaig començar a posar-me formatge a dins jeje.
Si que hauria pogut posar un tros, però normalment quan cuino anem a dinar ja i no tinc temps, ja que tenim tanta gana que passem de les fotos jajajaja.

Gemma: ja hi ha peticions a casa perquè la torne a repetir jeje

La cuina vermella dijo...

A casa les truites ens encanten, i la teva és genial. La única pega és trobar ous com déu mana!

Jorgelina dijo...

Que rica tortilla como le decimos en Argentina.
Un saludo

Violette dijo...

Jo també en tinc una amb formatge de cabra(http://quaderndereceptes.blogspot.com/2007/12/truita-de-boniatos.html). Queden delicioses encara que una mica... bomba!
Provaré de fer la teva.
Una abraçada!

Deric dijo...

l provaré! i tant que sí!!!

bajoqueta dijo...

Jorgelina: todas las tortillas están muy buenas :)

Violette: molt bona segur però a mi los boniatos no m'agraden... bé, no és que no m'agraden és que no me diuen res :) Però me l'apunto que a bajoqueto si que li agraden, potser un dia li faig.

Deric: prova-la prova-la que segur que algun formatgero lo faràs feliç.

OLLES I SOMRIURES dijo...

Hei Bajoqueta, gràcies per la visiteta i pel seguiment. Benvinguda al meu petit espai. Espero podem compartir moltes receptes. Per cert aquesta truita trionfa. Que bona.
Salut!!!!!

bajoqueta dijo...

Olles i somriures: al final tots els que cuinem ens anem trobant. Aquí tens la porta oberta per entrar a la meua cuina, i de tant en tant, jo també em colaré a la teua en lo teu permís ;)