Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

martes, 20 de octubre de 2009

Creps farcides de carn al formatge

*
*
Tenia una salsa bolonyesa que m'havia sobrat d'una lasanya, i a sobre aquell dia havia fet crepes. Me'n vaig recordar d'aquesta recepta on se necessitaven les dues coses.
*
Ingredients:
  • masa de crepes
  • 1/4 kg. de carn de ternera picada, 2 grans d'all i julivert (o salsa bolonyesa a la vostra manera)
  • 200 g. de formatge mozzarella
  • 100 g. de formatge parmesà ratllat
  • oli d'oliva
  • sal, pebre
Nota per a celíacs: la masa de crepes sense gluten evidentment (masa de crepes), i vigilar el formatge parmesà ratllat i el pebre.

*
Elaboració:
  1. En una font fonda, mesclar la carn picada amb els alls molt picadets i el julivert, salpebrar.
  2. Calentar una mica d'oli en una paella i sofregir la carn, donant-li unes voltes amb una forquilla de fusta. Afegir una mica del formatge parmesà per sobre.
  3. Partir la mozzarella a trossets i reservar.
  4. Posar una mica de la mescla de la carn i formatge al centre de cada crepe, i enrotllar-los. Posar-los un escuradents al centre i anar col·locant-los al plat de servir. Decorar amb julivert.
Nota: per acabar de rematar-ho, vaig fer una mica de beixamel, i així quedava com uns canelons. La vaig tirar per sobre amb una mica de formatge ratllat i a gratinar. És una altra opció, sinó també estan bons sols.

Bon profit!

Recepta extreta de la revista LECTURAS ESPECIAL COCINA
* *

Esta recepta és una de les aportacions que faré al blog recopilatori de receptes sense gluten, que aquest mes té com a tema:
Us animo a participar-hi!



*

11 comentarios:

Vanesuky dijo...

Quina delicia, i amb aquesta bechamel estil canelons, ummmm!!!Quina bona idea maca.

Petonets preciosa,

Vanesuky.

Gemma dijo...

Les creps m'encanten, farcides de qualsevol cosa sempre queden bé. L'acabat amb la beixamel és el remate final!

Elvira dijo...

¡Qué bones! si preparo aixó als de casa, segur que no deixen res al plat, i a sobre un plat complet amb la beixamel. Molt bona recepta, petonets guapa

Deric dijo...

Aaaaaaaaaaaagggggggg!!!!!!!!!! Quina cosa més deliciosa!!!

Mercè dijo...

Oh, les creps amb la beixamel pel damunt i la carn bolonyesa ha de ser boníssim! :)
Petons!

*Eva* dijo...

però què bones!!!!
aquestes les haig de fer, que fa molt que no menjo crepes.
pt!

La Quinta de Luculus dijo...

Quines creps tan amanides, com diuen al meu poble, de segur que vau xalar de lo lindo. Un petó ben gros!
Maragda

La cuina vermella dijo...

Aquest cap de setmana varem tenir convidats i de postres vam fer crepes, son tan bons i fàcils de fer!! una meravella els teus amb carn picada. Un petó

bajoqueta dijo...

Vanesuky, gràcies!

Gemma, si que és el remate final si, i va ser com menjar canelons d'una manera diferent :)

Elvira, gràcies! segur que els agrada si els ho prepares.

Deric, va! Que si te portes bé lo pròxim dia t'invito ;)

Mercè: boníssim i ben ràpid de preparar, si ho tens tot ja mig fet clar...

Eva, ja saps pues, a preparar-les i així trenques l'abstinència de crepes :)

Maragda, vam xalar vam xalar :)

Vermellets, jo quan he tingut molts convidats a sopar era un dels postres preferits, ja que cadascú se podia posar el que vulgués dins :)

surfzone dijo...

Quina bona idea, aprofitar les engrunes d'una bolonyesa per fer-ne canelons... jo la vaig congelant i quan en tinc suficient, la trec del congelador i aquell dia el sofregit em surt gratis :-D

bajoqueta dijo...

Surfzone: tu si que saps! jajaja. Sempre va bé tenir menjaret guardat al congelador, així que el dia que estem una mica gossets o no tenim temps no ens cal preocupar :)