Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

lunes, 20 de octubre de 2008

Amanida de llombarda i massana


Una amanida amb col llombarda que encara que és una mica difícil per què a molta gent no li agrada, se pot fer també mesclada amb altres tipus de fulls d'amanida.
* * *
Ingredients (4 persones):
  • 1 col llombarda menuda
  • 3 massanes
  • 1 llimona
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 ou dur
  • sal, pebre, julivert

Nota per a celíacs: vigilar amb el pebre mòlt que sigue d'una marca apta.

Elaboració:

  1. Exprimir tot el suc de la llimona.
  2. Pelar les massanes i tallar-les en grills (gajos) molt fins. Tirar per damunt una part del suc de llimona perquè no es facin negres.
  3. Tallar en juliana fina la llombarda i coloqueu-lo en una ensaladera o plat.
  4. Afegir les massanes.
  5. Amb el suc de llimona restant, tirar a sobre l'oli, la sal, el pebre i l'ou dur picat. Preparar així una salseta que es tirarà després per damunt de l'amanida.
  6. Es pot decorar lo plat amb una mica més d'our dur i el julivert picat.

Bon profit!

Recepta extreta de La Biblioteca de Oro de la Cocina Española

1 comentario:

Assumpta dijo...

Ostres... m'acabo de prendre un iogurt i tot i així devoraria ara mateix aquest plat!! jejeje

Mmmmmmm... va, i per què no? jeje

Delicios!! (l'ou dur hi queda genial!!)