
Una amanida amb col llombarda que encara que és una mica difícil per què a molta gent no li agrada, se pot fer també mesclada amb altres tipus de fulls d'amanida.
* * *
Ingredients (4 persones):
- 1 col llombarda menuda
- 3 massanes
- 1 llimona
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 ou dur
- sal, pebre, julivert
Nota per a celíacs: vigilar amb el pebre mòlt que sigue d'una marca apta.
Elaboració:
- Exprimir tot el suc de la llimona.
- Pelar les massanes i tallar-les en grills (gajos) molt fins. Tirar per damunt una part del suc de llimona perquè no es facin negres.
- Tallar en juliana fina la llombarda i coloqueu-lo en una ensaladera o plat.
- Afegir les massanes.
- Amb el suc de llimona restant, tirar a sobre l'oli, la sal, el pebre i l'ou dur picat. Preparar així una salseta que es tirarà després per damunt de l'amanida.
- Es pot decorar lo plat amb una mica més d'our dur i el julivert picat.
Bon profit!
Recepta extreta de La Biblioteca de Oro de la Cocina Española
1 comentario:
Ostres... m'acabo de prendre un iogurt i tot i així devoraria ara mateix aquest plat!! jejeje
Mmmmmmm... va, i per què no? jeje
Delicios!! (l'ou dur hi queda genial!!)
Publicar un comentario