Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

sábado, 30 de agosto de 2008

Bocins cruixents de xocolata


La xocolata la perd, i per això l'altra nit mos va fer esta recepta que estava molt cruixent i dolça. Està composta d'una part de xocolata negra i una de blanca. Una gran novetat que mos va presentar l'altre dia Bel i esperem que s'anime a cuinar-mos més coses noves.

* * *

Ingredients (16 unitats):

Capa blanca:

  • 55 g. de mantega
  • 1 cullerada de melassa de canya
  • 150 g. de xocolata blanca
  • 50 g. d'arròs inflat

Capa negra:

  • 50 g. de mantega
  • 2 cullerades de melassa de canya
  • 125 g. de xocolata negra
  • 75 g. d'arròs inflat

Nota per a celíacs: l'arròs inflat ha de ser una marca que vaiguen en compte amb la contaminació creuada, i la xocolata negra i blanca d'una marca sense gluten.

Elaboració:

  1. Engrasar un motllet quadrat de 20 cm. de costat i forrar-lo amb paper vegetal.
  2. Per a preprar la capa de xocolata blanca, derretir la mantega, la melassa i la xocolata blanca en un bol colocat sobre un cassó amb aigua calenta a foc lent. Retirar-lo del foc, afegir l'arròs i mesclar-ho bé.
  3. Extendre la capa sobre el motlle i allisar-ho.
  4. Per a preparar l'altra capa, derretir la mantega, la xocolata negra i la melassa de la mateixa manera. Retirar-ho del foc i afegir l'arròs, removent.
  5. Extendre la capa de xocolata negra a sobre la de la xocolata blanca que ja s'ha endurit. Posar-ho al refrigerador sin que quedi també dura.
  6. Un cop desmotllat tallar-lo en quadradets menuts amb un ganivet afilat.

Recepta extreta del llibre CHOCOLATE (Ed. Parragon)

Bon profit!

1 comentario:

Assumpta dijo...

Nenaaaaaaa... ostres!!!

Se m'ha fet la boca aigua només veure la foto, eh?... Però no ho dic per dir, no: Textual... jaja

Petons!!

(nyam, nyam)