
La xocolata la perd, i per això l'altra nit mos va fer esta recepta que estava molt cruixent i dolça. Està composta d'una part de xocolata negra i una de blanca. Una gran novetat que mos va presentar l'altre dia Bel i esperem que s'anime a cuinar-mos més coses noves.
* * *
Ingredients (16 unitats):
Capa blanca:
- 55 g. de mantega
- 1 cullerada de melassa de canya
- 150 g. de xocolata blanca
- 50 g. d'arròs inflat
Capa negra:
- 50 g. de mantega
- 2 cullerades de melassa de canya
- 125 g. de xocolata negra
- 75 g. d'arròs inflat
Nota per a celíacs: l'arròs inflat ha de ser una marca que vaiguen en compte amb la contaminació creuada, i la xocolata negra i blanca d'una marca sense gluten.
Elaboració:
- Engrasar un motllet quadrat de 20 cm. de costat i forrar-lo amb paper vegetal.
- Per a preprar la capa de xocolata blanca, derretir la mantega, la melassa i la xocolata blanca en un bol colocat sobre un cassó amb aigua calenta a foc lent. Retirar-lo del foc, afegir l'arròs i mesclar-ho bé.
- Extendre la capa sobre el motlle i allisar-ho.
- Per a preparar l'altra capa, derretir la mantega, la xocolata negra i la melassa de la mateixa manera. Retirar-ho del foc i afegir l'arròs, removent.
- Extendre la capa de xocolata negra a sobre la de la xocolata blanca que ja s'ha endurit. Posar-ho al refrigerador sin que quedi també dura.
- Un cop desmotllat tallar-lo en quadradets menuts amb un ganivet afilat.
Recepta extreta del llibre CHOCOLATE (Ed. Parragon)
Bon profit!
1 comentario:
Nenaaaaaaa... ostres!!!
Se m'ha fet la boca aigua només veure la foto, eh?... Però no ho dic per dir, no: Textual... jaja
Petons!!
(nyam, nyam)
Publicar un comentario