
Ja fa dos Nadals que ma mare triomfa amb este postre que no costa molt de preparar, i té uns resultats molt bons entre los invitats. Una manera diferent de menjar fruita.
**
Ingredients:
- fruita variada: massana, plàtan, pinya, kiwi, taronja o mandarina, fresons, pera, etc. (depenent de la temporada se pot posar una cosa o una altra)
- xocolata fondant
Nota per a celíacs: la xocolata fondant ha de ser d'una marca apta.
Elaboració:
- Rentar la fruita, pelar-la i tallar-la a daudets o rodanxes, depenent de com sigue la fruita.
- Posar-la en pinxos de fusta, intercalant-la perquè tingue diferents colors.
- Fondre la xocolata al bany Maria o al microondes i posar-la a una salsera.
- Posar els pinxos al plat individual i tirar per sobre xocolata al gust.
Bon profit!
13 comentarios:
Aquest postre és molt bo! Riquíssim. El vaig descobrir en la meua despedida de soltera a sons de mariatxis fa uns quants anyets... Les vegades que l'hem fet a casa sempre ha agradat molt i hi ha que ha repetit! és molt gustós el contrast del fresquet de la fruita amb la xocolata calenta.
Ai quins nervis! aquesta nit passen els Reis Moulinex ;)
Una abraçada quintera
PD ens veurem a la clotxa? :D
Jo ne menjo però sense xocolata perquè a mi no m'agrada :)
Però si que diuen que té molt bon contrast.
Els reis Moulinex diu jajajaja. Ai jo de tu l'obriria ja i fas un pa per sopar ;)
Fa molt que no pujo per la Terra Alta, però potser un dia d'estos...
així fins i tot jo menjaria fruita!
M'encanta la pinya... i el xocolata més. Un petó, Bajoqueta.
Segur que està deliciós!! :-)) i, a més, té un aspecte magnific!!
Deric: s'ha de menjar fruita amb xocolata o sense :)
Jordi: Pues segur que hauries quedat content en este postre.
Assumpta: Jo no poso res dolent al meu blog ja ho saps :)
Que bona pinta té i que senzill!!
Tinc que fer-ho a casa jo també, gràcies per la receta ^^
Alexia: i lo bo que té és que agrada a quasi tothom normalment. Ja posaràs una foto per vore com te queden :)
També és el meu postre preferit!!!!
Quan tinc convidats el faig
A peu coix: veig que molta gent tira dels pinxitos per fer un postre senzill i bo jeje.
Postres ràpides, refrescants i boníssimes! un 10!
Després de tants excessos, aquestes receptes de postres amb fruita i xocolata amb mesura són perfectes... així no hi ha ningú que no mengi fruita, tan ben tallda i a trossets, oi?
La cuina vermella: gràcies!
Gema: hi ha gent que per menjar fruita l'has d'enganyar :)
Publicar un comentario