
Esta recepta és la segona aportació que presento al recopilatori d'aquest mes de "HEMC - COCINA ASIÁTICA Y ORIENTAL" que este mes ha proposat Núria de CocinArte. .
.
.
.
Una recepta que se pot fer de més d'una manera, jo vos deixo la recepta que he provat.
*
Ingredients:
- 700 g. de porc
- 1/2 culleradeta de sal
- 1/2 culleradeta de Maizena
- 4 cullerades d'oli vegetal
- 1 pebrot roig o verd
- 1 tassa de salsa agredolça (jo l'he fet amb ---> esta recepta, doblant ingredients per a aconseguir una tassa)
Nota per a celíacs: vigilar els ingredientes de la salsa, els d'esta recepta són aptes.
Elaboració:- Tallar la carn a daus de 2 centímetres. Mesclar amb la sal i la Maizena.
- Calentar 3 cullerades d'oli en una paella gran. Quan estigue molt calent, afegir la carn i saltar 7-8 minuts. Retirar la paella del foc.
- Calentar una cullerada d'oli en una altra paella.
- Tallar lo pebrot a tires de 5 centímetres de longitud. Afegir a l'oli calent i saltar uns minuts.
- Baixar lo foc i tirar la salsa agredolça. Anar donant voltes al pebrot fins que la salsa espesse.
- Incorporar la carn i remoure tot junt lentament uns minuts, a foc viu.
Recepta extreta del llibre COCINA CHINA RÁPIDA Y FÁCIL
.

11 comentarios:
¡ Qué tens contactes amb algún xinès aquí a Tarragona, ho sap el Jordi,jaja! Quina bona pinta, al Martin li agraden moltíssim aquest plats. Petons
Molt bo aquest plat!!! jo vull participar i estic mirant llibres a veure quina recepta poc aportar!!
Betonets
Mmmm! aramateix me la menjaria. M'agraden molt les barreges agredolces.
M`nica
A casa no tenim costum de cuinar plats com aquest, però veient que sembla fàcil m'animes a provar-ho.
M'agradaria participar al HEMC, però desconec el tema de dolços orientals, hauré d'investigar una mica, je je je...
Ha d'estar boníssim. M'encanta. Un petó, BAJOQUETA.
Elvira: no tinc cap contacte amb els xinesos i los seus restaurants, però podria! Aquí al nostre barri, en pocs metres tinc de tot xinès jajaja. Dues botigues de trastitos, una de menjar, dos restaurants, i 3 peluqueries jajajaja.
Espero que t'animes a provar la recepta :)
Marylou: segur que trobes alguna de ben bona :)
Mònica: a mi també m'agrada la mescla dolç-salat :)
Gemma: segur que trobes algun postre per fer :)
Jordi: gràcies!
està bo però prefereixo amb vedella
Doncs molt bona sortida a la salsa agredolça! :) A veure si busco una recepta dolça per fer i participar!
Petons!
Deric: a vore si posem un plat en vedella pues :)
Mercè: a vore si Gemma i tu, les reines dels postres, ens sorpreneu amb algun postres asiàtic :)
Aquest és un dels meus plats prefes! gairebé sempre que vaig al xino me'l demano!!!
pt!
Eva: a mi també m'agradava molt, i quasi sempre el demanava quan anavem. Com que ara no puc anar, pos el fem a casa :)
Publicar un comentario