
La mare de bajoqueta entra al blog amb les seues receptes, i segurament que no serà la última vegada. Esta recepta ens l'ha fet este cap de setmana i hem pogut provar algo senzillet i molt bo. Us animo a fer-la.

Ingredients:
- 2 albergínies mitjanes
- 2 cebes grosses rallades
- formatge cremós
- beixamel
Nota per a celíacs: vigilar que el formatge sigue apte i la beixamel es pot fer amb farina sense gluten.
Elaboració:
- Tallar les albergínies a rondanxes o talls longitudinals. Salar-los i deixar-los que amollin el suc que les amarga.
- Passar-los per la planxa.
- Mentre anar fent la ceba a poc a poc, un bon ratet.
- Posar a sobre de cada tall una mica de ceba i una tallada de formatge. Plegar-los per la meitat i anar-los posant un al costat d'un altre en una safata per anar al forn.
- Fer una beixamel no molt espesa i posar-la per sobre.
- Gratinar-ho una mica i ja es pot menjar.
Boníssim!
No hay comentarios:
Publicar un comentario