Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

domingo, 11 de mayo de 2008

Rollets d'albergínia amb beixamel



La mare de bajoqueta entra al blog amb les seues receptes, i segurament que no serà la última vegada. Esta recepta ens l'ha fet este cap de setmana i hem pogut provar algo senzillet i molt bo. Us animo a fer-la.

Ingredients:

  • 2 albergínies mitjanes
  • 2 cebes grosses rallades
  • formatge cremós
  • beixamel

Nota per a celíacs: vigilar que el formatge sigue apte i la beixamel es pot fer amb farina sense gluten.

Elaboració:

  1. Tallar les albergínies a rondanxes o talls longitudinals. Salar-los i deixar-los que amollin el suc que les amarga.
  2. Passar-los per la planxa.
  3. Mentre anar fent la ceba a poc a poc, un bon ratet.
  4. Posar a sobre de cada tall una mica de ceba i una tallada de formatge. Plegar-los per la meitat i anar-los posant un al costat d'un altre en una safata per anar al forn.
  5. Fer una beixamel no molt espesa i posar-la per sobre.
  6. Gratinar-ho una mica i ja es pot menjar.

Boníssim!