
*
Amb aquesta salsa que vaig trobar a la magnífica pàgina de GASTRONOMÍA & CÍA podeu amanir moltes amanides. A nosaltres ens van encantar i segur que la tornarem a repetir.
*
Ingredients:
- 100 g. de vinagre d'arròs
- 100 g. de sucre (o una mica menys)
- 20 g. d'oli de girasol aproximadament
- 1 culleradeta de sal
Nota per a celíacs: el vinagre d'arròs el vaig utilitzar de la marca BLUE DRAGON, que segons la llista de l'empresa es apte.
Elaboració:
- Posar a la batidora tots els ingredients.
- Batre durant 5 minuts, fins que la salsa es torni blanca i més densa.
- Millor preparar-la unes hores abans de fer-la servir per què pugui reposar. Pot perdre una mica el color, però podem tornar-la a batre abans de servir i recuperarà el color.
Bon profit!
Recepta extreta de la web: GASTRONOMÍA & CÍA
*
2 comentarios:
Ma germana és una fan d'aquesta salsa! li passo la recepta que estarà encantada.
pt!
Eva: pues ja veus que facileta que és. Jo faig de mes i la deixo a la nevera, durant 2 ó 3 dies està bastant bona.
Publicar un comentario