Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

jueves, 9 de julio de 2009

Salsa blanca agredolça

*
*
Amb aquesta salsa que vaig trobar a la magnífica pàgina de GASTRONOMÍA & CÍA podeu amanir moltes amanides. A nosaltres ens van encantar i segur que la tornarem a repetir.
*
Ingredients:
  • 100 g. de vinagre d'arròs
  • 100 g. de sucre (o una mica menys)
  • 20 g. d'oli de girasol aproximadament
  • 1 culleradeta de sal

Nota per a celíacs: el vinagre d'arròs el vaig utilitzar de la marca BLUE DRAGON, que segons la llista de l'empresa es apte.

Elaboració:


  1. Posar a la batidora tots els ingredients.
  2. Batre durant 5 minuts, fins que la salsa es torni blanca i més densa.
  3. Millor preparar-la unes hores abans de fer-la servir per què pugui reposar. Pot perdre una mica el color, però podem tornar-la a batre abans de servir i recuperarà el color.

Bon profit!


Recepta extreta de la web: GASTRONOMÍA & CÍA

*

2 comentarios:

Eva dijo...

Ma germana és una fan d'aquesta salsa! li passo la recepta que estarà encantada.
pt!

bajoqueta dijo...

Eva: pues ja veus que facileta que és. Jo faig de mes i la deixo a la nevera, durant 2 ó 3 dies està bastant bona.