
El gust de la llimona no agrada a tothom, però a mi m'agrada especialment.
Ingredients:
- 2 llomillets de porc (jo ho he fet amb llom normal)
- sal
- pebre
- 35 g. de mantega
- 1 culleradeta de farina
- suc de 1/2 llimona
- una punteta de ratlladura de llimona
- 1 culleradeta de sucre
- 1 vas de crema de llet
Nota per a celíacs: la farina sense gluten evidentment. La crema de llet substituiar-la per nata líquida d'una marca apta, ja que les cremes de llet normalment porten afegit midó de blat modificat.
Preparació:
- Se salen i s'empebren els llomillets fets a talls d'un centímetre.
- S'enfarinen i se salten amb la mantega.
- S'hi afegeixen els altres ingredients l'un darrere l'altre amb rapidesa i en l'ordre exposats.
- Si en sobra, és millor rescalfar-ho molt de pressa, sense que bulli.
Bon profit!
Recepta extreta del llibre: "Bistecs i carns" de Mariona Quadrada
3 comentarios:
Dius que hi ha gent a qui no agrada el gust de la llimona... bé, jo, per saber-ho hauré de provar-ho, oi? jejejeje
:-))))
Jo sóc xica-llimona i m'agrada molt :)
Però hi ha gent que lo gust àcid no li agrada.
Té molt bona pinta, i a mí segur que m'agradarà, perqué també sóc molt "llimonera". Ja t'explicaré. Potser ho faré per dinar dissabte, a veure si la familia no m'ho tiren pel cap...
Publicar un comentario