Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

lunes, 2 de noviembre de 2009

Filets russos amb pinyons

*
*
Una manera diferent de menjar les hamburgueses.
*
Ingredients:
  • 400 g. de carn picada
  • 100 g. de pinyons
  • 1 ou
  • 3 cullerades de nata líquida
  • 100 g. de mantega
  • 1/2 tassa de farina
  • 1 tassa de pa ratllat
  • 1 llimona tallada en rondanxes (opcional)
  • oli d'oliva
  • sal i pebre
Nota per a celíacs: els pinyons, la nata líquida, la farina i el pa ratllat, han de ser sense gluten.


Elaboració:

  1. Amassar bé amb les mans la carn picada amb la meitat de la mantega, sal i pebre al gust, i per últim la meitat dels pinyons.
  2. Formar amb la massa que obtinguem 4 hamburgueses. Passar-les primer per la farina, després per l'ou batut, i finalment arrebossar-les amb el pa ratllat.
  3. Escalfar oli en una paella i daurar les hamburgueses pels dos costats. Posar-les sobre paper absorbent i tapar-les amb paper d'alumini perquè no es refredin. (També podem fer-les a la planxa).
  4. Fondre la mantega restant i saltar els pinyons que han sobrat. Afegir la nata líquida i escalfar una mica.
  5. Cobrir les hamburgueses amb aquesta salsa i adornar amb llimona si volem.

Bon profit!

Recepta extreta de la revista “COMER CADA DÍA”

*

Esta recepta és la segona aportació que faig al blog recopilatori de receptes sense gluten, que aquest mes té com a tema:
"Receptes amb carn picada"
Us animo a participar-hi!

.

10 comentarios:

La cuina vermella dijo...

Ja m'imagino aquest filet rus, dins d'un pa (sense gluten) d'hamburguesa!! Ets genial Bajoca!!

Gemma dijo...

He llegit els comentaris per celíacs i m'ha sorprès que hi ha pinyons amb gluten???? Com pot ser???

Unknown dijo...

Nena quin filet rus!!!! jo com els vermells entre dues llesques de pà sense gluten,jaja, i la salsa genial. Petons

maragda dijo...

Quina recepta tan original i rebona que ha d'ésser.
Molts petons bonica!

rits dijo...

jo tp he entés això dels pinyons sense gluten.
mmm, bona proposta!!!

Waipu Carolina dijo...

Me encanta este blog de recetas, vendré seguido por aquí.
Un besote

Jordicine dijo...

M'encanta. Si la carn és bona i te la fas picar dos cops, crueta... mmm... sensacional. Un petó, Bajoqueta.

bajoqueta dijo...

Vermellets, gràcies!

Gemma, és el tema de sempre de la contaminació creuada, hem de buscar una marca que sigue apta, que la fàbrica on pelen els pinyons no s'hagi fet servir res amb gluten.

Elvira, és una salsa pesada, però de tant en tant m'agrada la nata :)

Maragda, gràcies!

Rits, com li deia a Gemma és pel tema de la manipulació dels aliments. Un dia vos en parlo en calma :)

Carolina, Gracias! Aquí serás bien recibida :)

Jordi, nooo jo crueta no que sinó no ne menjo jajaja

Kako dijo...

Me gustó mucho la receta y ademas la idea para el recopilatorio de la comida sin gluten.
Espero poder aportar algo.
Un abrazo.

bajoqueta dijo...

Kako, que te encuentro por todos los sitios hoy jajaja. Espero una recetita tuya :)