Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

martes, 23 de diciembre de 2008

Pastanagues saltades - Pastanagues saltades agredolces - Pastanagues saltades amb avellanes





Vaig provar este acompanyament que es pot fer en totes les varietats o només una. Molt molt fàcil de fer.
Pastanagues saltades


Ingredients (4 persones):


  • 500 g. de pastanagues tendres
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 culleradeta de julivert picat (opcional)
  • sal, pebre

Elaboració:

  1. Pelar les pastanagues amb l'ajuda d'un pela-patates, escaldar-les 5 minuts en aigua bullint, escurrir-les i tallar-les en rodanxes.
  2. Calentar l'oli en una paella antiadherent gran i saltar les rodanxes a foc mitjà, 10 minuts aproximadament. Salpebrar, espolvorejar amb julivert i servir.

Pastanagues saltades agredolces

Ingredients (4 persones):


  • 500 g. de pastanagues tendres
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 cullerada abudant de mel
  • 1 cullerada de vinagre

Elaboració:

  1. Pelar les pastanagues amb l'ajuda d'un pela-patates, escaldar-les 5 minuts en aigua bullint, escurrir-les i tallar-les en rodanxes.
  2. Calentar l'oli en una paella antiadherent gran i saltar les rodanxes a foc mitjà, 10 minuts aproximadament.
  3. Regar les pastanagues ja daurades amb la cullerada de mel, mesclar, i mantenint el foc viu, regar amb el vinagre.
  4. Deixar coure 1 minut més, sin deixar de remoure, retirar-les del foc i servir-les molt calentes com a guarnició d'ous o formatge.

Pastanagues saltades amb avellanes

Ingredients (4 persones):

  • 500 g. de pastanagues tendres
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • un grapat d'avellanes pelades i torrades
  • 40 g. de formatge manxec
  • sal

Elaboració:

  1. Pelar les pastanagues amb l'ajuda d'un pela-patates, escaldar-les 5 minuts en aigua bullint, escurrir-les i tallar-les en rodanxes.
  2. Calentar l'oli en una paella antiadherent gran i saltar les rodanxes a foc mitjà, 10 minuts aproximadament.
  3. Picar les avellanes. Introduirles en un bol i espolvorejar-les amb un pessic de sal
  4. Tallar el formatge en virutes fines i reservar.
  5. Quan les pastanagues estiguen preparades, retirar-les del foc i espolvorejar-les primer amb les avellanes i després amb les virutes del formatge.
  6. Servir amb carns a la planxa.

Bon profit!

Receptes extretes de la revista "Cocina fácil"

4 comentarios:

La cuina vermella dijo...

ei, que bo!! quina bona idea!! petons.

Assumpta dijo...

Això ja ho vaig probar l'altre dia a l'altre blog jejeje i com em va agradar ara repetiré ;-)))

Deric dijo...

ostres! què interessant per fer-ho com a sorpresa el dia de Nadal!

bajoqueta dijo...

La cuina vermella: bo i molt molt facilet.

Assumpta: tu com sempre no t'olvides mai de venir a menjar eh?? :)

Deric: per Nadal o per qualsevol dinar o sopar, si a la gent li agrada la pastanaga és una manera original de presentar-la.