
Als restaurants xinesos aquesta és l'amanida que serveixen. Dubto que a la Xina aquesta amanida sigui típica, però com no hi ha proves doncs li diem així. O algú ha anat a la Xina? :)
*
Ingredients:
Ingredients:
- enciam iceberg
- pastanaga
- pernil dolç
Nota per a celíacs: el pernil dolç sense gluten.
Elaboració:
- Posarem a hidratar en un bol amb una mica d'aigua, l'agar-agar.
- Rentem i tallem l'enciam.
- Rentem i pelem la pastanaga. I la tallem a tires fines.
- Tallem també el pernil dolç en tires.
- Anem montant l'amanida: enciam, pastanaga, pernil i l'agar-agar escorregut de l'aigua.
- Al moment de menjar, amanim amb la salsa blanca agredolça.
Bon profit!
Esta es la nostra segona aportació a “TODOS COCINAMOS SIN GLUTEN“
*
15 comentarios:
Realment, la foto és la típica amanida dels restaurants xinesos :)
M'apunto la recepta de la salsa blanca, no la coneixia...
Monica, com tu dius es la que serveixen als restaurants xinos d'alla. ;) Aqui, encara no l'he menjat! Aixi que crec que deuen adaptar els plats tipics segons el continent on es troben. ;) jeje
La salsa blanca s'haura de provar!
Petons!
A veure... jejeje jo no he anat mai a un restaurant xinés, així que no puc opinar.
Ara farem l'adaptació a mi: Una mica menys d'enciam, molt més pernil... i això de l'agar-agar... té un nom ben estrany, eh? en fi, com jo provo de tot, doncs tu posa força pastanaga, força agar-agar d'aquest (és com transparent, no? jaja) i molta, molta salsa :-))
Gemma: No he descobert Amèrica jajaja. La salsa veig que a molta gent li agradarà provar-la. No és per menjar cada dia, però de tant en tant dóna un gustet especial a l'amanida.
Mercè: ves a saber què fan, a l'altre blog ja m'han dit que no se sembla res amb esta jajaja.
Deuen fer això que dius, a cada lloc fan una adaptació local. La salsa si que la recomano moltíssim!
Assumpta! Consistia en menjar una mica de verd jajajaja. L'agar-agar és molt bo! Encara que té una textura rara :)
Adoro la ensalada china, es uno de mis constantes cuando voy al restaurante y siempre me apetece.
Ya he tomado nota de tu salsa blanca agridulce. El vinagre de arroz lo tengo localizado en Eroski, de manera que me viene de perlas la receta.
Gracias. Buen fin de semana.
No he provat mai aquesta alga De què té gust?
Aquesta salsa blanca sembla molt bona...
Doncs si, és la típica amanida que et porten a un restaurant Xino, d'aquí és clar.
Algun dia la provaré amb aquesta salsa blanca, tinc curiositat a veure com surt.
Una abraçada!
Inmaculada: Pues mira una idea para hacerla el finde con esta receta. Espero que te guste :)
Anna: no té gust com d'altres algues que fan gust de mar jeje. Esta és bastant insípida, si no la deixes un bon ratet amb aigua sembla plàstic jajaja. Però li dóna un toc bo a l'amanida.
Illetapitita: ja ens diràs el què si la proves.
És que bé... jo menjo de tot, eh? jaja però l'enciam em costa molt de mastegar bé i de pair :-))
Fàcil, sana i bona. Salut!!!!
i la salsa blanca com es fa???
Assumpta, bueno va... com que sempre t'ho menjes tot no te posaré molt d'enciam :)
Olles: de tot en un plat :)
Deric: si cliques a sobre de la salsa te portarà a la recepta.
Pel que sé de la Xina, les amanides no són típiques d'allà. Les que hi ha als restaurants d'aquí són adaptacions, com la resta de plats; les que hi ha allà són «noves introduccions» que imiten la cuina occidental.
Gràcies, tens bon ♥ :-))
Nur: clar, però com aquí si que ho són pos ens han adaptat esta recepta jajaja. Segur que a d'altres llocs fan altres plats :)
Assumpta: bueno de vegades sóc dolenta :):):)
Publicar un comentario