
Per acompanyar als triàngles de panís la nit mexicana. Una salsa amb un gust molt peculiar i que se prepara en un momentet. Millor no preparar-la en moltes hores d'antelació.
* * *
Ingredients per a 4 persones:
- 2 alvocats
- 1 ceba tendra
- 1/2 culleradeta de salsa Tabasco
- 100 g. de tomàquets madurs, pelats i sense semilles
- 1 llimona
- oli d'oliva
- sal
Nota per a celíacs: l'únic ingredient que pot donar problemes és la salsa Tabasco, però és sense gluten segons ens indica el fabricat el de la marca "Tabasco".
Elaboració:
- Partir els dos alvocats per la meitat, retirar-los l'os central i pelar-los. Trocejar la pulpa, posar-la en un bol i xafar-la amb l'ajuda d'una forquilla fins que quede reduïda a un puré.
- Picar finament la ceba tendra i afegir-la al puré.
- Picar a trossets els tomàquets i afegir-los tambe.
- Mesclar-ho tot amb el suc de la llimona, salpebrar i alinyar amb el Tabasco i oli d'oliva.
Recepta extreta de la revista "Comer cada día"
Bon pica-pica!
3 comentarios:
Cada dia em fas sopar més tard, eh noia? jejeje
La veritat és que admiro a la gent que es sap estar estona a la cuina.
A veure que ho tasto... Mmmmmm ;-)
Deliciós, com sempre!!
Esta recepta la va preparar la meua germana, que és bona cuinera però li costa posar-se a la cuina jeje.
Ah, mira :-)
A la meva família tothom és millor cuiner-era que jo ;-)) per això vinc a sopar aquí jeje
Petons... vaig a non non, tú, que demà (o sigui, després) no m'aixecaré :-)
Publicar un comentario