Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

miércoles, 6 de agosto de 2008

Biscuit de iogurt


Un biscuit per poder fer pastissos farcits del que vingue de gust: melmelada, xocolata, etc. És molt facilet, com totes les receptes que vos poso. No cal embrutar gaire ja que amb lo mateix potet del iogurt podeu anar agafant les mides dels ingredients. Jo l'he fet sense farcir per què menjat sense res també ens agrada. I a qui li agrade la xocolata ja se n'agafarà un trosset per acompanyar-lo, i no miro a ningú...
Per cert, lo plat és cortesia de TMV, que si vol provar-ne un trosset només cal que vingue a casa a buscar-ne.
* * *
Ingredients:
  • 1 iogurt natural o amb gust de llimona, etc.
  • 3 ous
  • 1 cullerada de llevadura en pols
  • 1 llimona
  • oli
  • farina
  • sucre
  • mantega

Nota per a celíacs: la recepta de biscuit de iogurt sense gluten ---> aquí.

Preparació:

  1. Posar en un bol lo iogurt, rentar el gotet i, fer-lo servir com a mesurador. Afegir un gotet d'oli, 2 de sucre i 3 de farina.
  2. Afegir los ous, la llevadura i l'escorça de la llimona rallada, i mesclar-ho tot bé.
  3. Posar-ho en un motlle de biscuit (quadrat o redó), untat amb mantega i espolverejat amb farina.
  4. Coure'l a forn fort durant 30 minuts aproximadament, sempre depen del forn.
  5. Desmotllar-lo quan no estigue tant calent.
  6. Poden posar pases previament macerades en rom.

Bon profit!

4 comentarios:

Assumpta dijo...

Mmmmmmm s'assembla bastant a un que fa la meva sogre i li queda deliciós jeje

Quina pinta que fà!! :-))

N'agafo un parell de tallets per berenar, eh? ;-)

bajoqueta dijo...

Són les 10 de la nit i només queda un trosset per demà a esmorzar. No ho sé segur però diria que m'ha quedat molt bo :)

Assumpta dijo...

T'ha quedat deliciós...

Quan jo he agafat els dos tallets encara no eren les quatre de la tarda... els hem menjat per berenar, amb xocolata :-))

menta fresca dijo...

osti! ja no en queda? fes-ne un altre, si plau si plau!!! jo duré orxata, vaaaa