Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

jueves, 28 de agosto de 2008

Quesadillas de tortillas


No me veig en cor de traduir "Quesadillas", així que lo nom de la recepta se queda així. Una recepta de picar de la nit mexicana. Si compreu les "tortilles de panís" no serà tant costós, crec que no costen de fer, però mai les he provat.


* * *


Ingredients:


  • 8 "tortillas de maíz"

  • 300 g. de formatge Cheddar ratllat

  • "chiles jalapeños" en conserva (cuidadín que piquen!)

Nota per a celíacs: vigilar que les tortilles siguen de panís, el formatge ratllat el podeu rallar a casa millor i els "chiles" si són en conserva vigilar que no porten cap ingredient estrany.


Elaboració:



  1. Coure las "tortillas" d'una en una, en una paella sense oli fins que es facin blanes.

  2. Disposar 4 "tortillas" amb la part dorada cap avall i repartir el formatge ratllat entre elles. cubrir-les amb les "tortillas" restants i calentar-les en una paella, o al forn, fins que queden dorades i el formatge quede desfet.

  3. Servir les "quesadillas" tallades a quarts i acompanyades de les rodanxes de "chiles".

Recepta extreta de la revista LECTURAS

Bon profit!

2 comentarios:

Assumpta dijo...

Ai, Deú meu!! Amb lo que a mi m'agrada el formatge fos!!

Mira, avui dinarem enlloc de sopar jeje :-))

Té una pinta que no vegis, eh? Jajaja aiiii Tinc ganonaaaaa

Petons!!

Anónimo dijo...

yo prefiero la tortilla española!!!

xdxd