Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

viernes, 30 de octubre de 2009

Biscuit de llet condensada

* *
Esta recepta està treta d'un blog amb postres sense gluten, "Caprichos sin gluten". Hi ha moltes mares que quan els diagnostiquen la celiaquia als seus fills, fan tot el possible per poder trobar coses boníssimes per fer-los una vida més fàcil, així que des d'aquí una abraçada a totes elles!
*
Us la poso perquè les dues farines, la d'arròs i la Maizena, se poden trobar fàcilment a molts supermercats, i si coneixeu a algú que no pugue menjar amb gluten ja teniu una recepta.
*
Ingredients:
  • 185 g. de llet condensada
  • 100 ml. nata líquida
  • el suc d'una taronja
  • 60 g. de sucre
  • 2 ous
  • 100 gr. de farina d'arròs NOMEN
  • 50 g. de Maizena
  • 1/2 sobre de llevat en pols

Nota per a celíacs: la llet condensada, la nata líquida i el llevat han de ser sense gluten.

Elaboració:

  1. Batem els ous amb el sucre fins que doblin el volum.
  2. Mentre, continuem batent, afegim la llet condensada, la nata líquida i el suc de taronja.
  3. Tirem de cop la mescla de les dues farines amb el llevat. Anem mesclant amb moviments envolvents.
  4. Posem al forn amb calor només baix, a uns 180ºC uns 30 minuts. Els últims 5 minuts, podem encendre el gratinador perquè es dori per sobre.

Recepta extreta del blog: CAPRICHOS SIN GLUTEN

*

9 comentarios:

Elvira dijo...

Quin biscuit més bó, i si a sobre es amb la teva llet condensada, millor que millor.Ets fantàstica, sempre aportant receptes per ensenyar que es pot menjar coses bones als celíacs, i als no celíacs, pq jo penso fer-la.Bona castanyada i bon cap de setmana per les coses més guapes de tot Tarragona

La Quinta de Luculus dijo...

Noia! quin lluïment! es veu tan jugoset... Quina labor tan bona que fas.
Molts petons i molt bona castanyada.

ANNAFS dijo...

Mmm que bo! Ja veig que li treus profit a la llet condensada que vas fer.
ptns.

Gemma dijo...

Ha de quedar am bun gustet dolç de llet condensada deliciós... quin vici!

Eva dijo...

Quina pinta que fa... Aquest si que el preparo...
Una abraçada!!!

Deric dijo...

ja deia jo que amb aquella llet condensada s'havia de fer alguna cosa deliciosa...

bajoqueta dijo...

Elvira, estava molt bo i tobet, i això que jo no sóc de dolç. Espero que la proveu en honor als celíacs jajaja. Espero que haguessiu tingut una bona castanyada, natros com els vellets a dormir prontet jeje.

Maragda, estava tobet tobet. Espero poder ajudar a molta gent a no agobiar-se per les coses que no podem menjar. Gràcies!

Anna, la vaig fer per poder prepara este biscuit, sinó hagués corregut per la nevera massa dies, que a mi m'agrada però és un pecat massa gran jajaja.

Gemma, té un gust molt dolcet, però a mi no me va molestar :)

Eva, espero que et quede molt bo :)

Deric, tot tenia una explicació :)

*Eva* dijo...

quina pinta més bona que té el bescuit!
m'agraden molt els que porten llet condensada, aquest regust dolç és deliciós!
pt!

bajoqueta dijo...

Eva, per mi és massa dolç... que jo sóc de salat, però reconec que estava molt gustós :)