
No tenia pappardelle, que són unes cintes amples, així que ho he fet amb tagliatelle, que són una mica més estretes.
La salsa té un gust peculiar, així que no la proveu amb segons qui. A mi personalment m'agrada molt i l'havia fet alguna altra vegada. Però a bajoqueto no li ha acabat d'agradar lo gust.
Ingredients (4 persones):
- 400 g. de pappardelle
- 40 g. de formatge parmesà ratllat
- 40 g. de mantega
- una ceba menuda
- 150 g. de nata líquida
- mitja massana Reineta
- 1 cullerada rasa de farina
- unes gotes de salsa Perrins (opcional)
- 1 copa d'un bon coñac
- sal i pebre
Nota per a celíacs: los pappardelle sense gluten, vigilar la marca del parmesà ratllat i de la nata líquida, la farina ha de ser sense gluten. La salsa Perrins prohibida, porta farina de blat en la seua composició, i vigilar també amb lo pebre mòlt.
Elaboració:
- En una cassoleta, fonem la mantequilla amb la ceba a tires i la massana a quadradets. Es deixa coure a foc lent fins que la ceba estigue estofada.
- Es tira la farina. Es tira el coñac i la salsa Perrins, s'afegeix la nata i el formatge parmesà. Se deixa fer un ratet, se salpebra i se reserva.
- Es cou la pasta en agua abundant salada. S'escorre, i es posa a una font amb la salsa.
Bon profit!
RECEPTA EXTRETA DEL LLIBRET "EN TUS PASTAS - TULIPÁN"
12 comentarios:
M'ho menjaria ara mateix. Impressionant! Un petó, cuinera.
Jordi? què has sentit olor de menjar i has vingut ràpid eh! jajaja. Estaven molt bons la veritat, però no los faré gaire que a bajoqueto no li van agradar molt :(
La salsa ha de ser original per força. La combinació de poma, salsa perrins i conyac és sorprenent, però em sembla que a mi tambñe m'agradaria ;)
Ai mare... això de "pappardelle" no ho havia sentit a dir mai... no sé... la combinació de la salsa em sona rara, tot i que jo sóc molt atrevida menjant, ho probo tot, eh? :-)))
M´ha encantat!!! Les teves propostes tenen molt bona pinta!!!
El dia que faci alguna de les teves receptes t´ho faré saber...
Fins aviat!! Una abraçada!!!
realment una exquisitesa! petons
Jo també m´apunto a la salseta, em pareix que m´agradaria...ara que si no agraden a bajoqueto jo tampoc la faria més ;)
Gemma: si t'agrada provar gustos diferents segur que t'agradarà.
Assumpta: los pappardelle són com unes cintes amples i al ser amples agafen molt de gust de la salsa que los poses.
Segur que t'agradaria!
Eva: dis-m'ho sí, que a mi m'agrada saber que la gent ho prova :)
La cuina vermella: ja vos dic, per a mi si, per a bajoqueto no gaire, encara que s'ho va menjar eh?? jajaja.
Maria José: a bajoqueto no li faré més, que ell pobret s'ho menja tot quasi, però quan algo diu que no li fa lo pes, procuro no fer-li més...
així com sempre et dic que qué bo, avui no, si més veient-lo a la foto no m'ho menjaria pas. Jo menjo molt per la vista.
Deric: tanca los ulls que te'n dono una miqueta ja voràs que bo ;)
Tota la raó tens, per la foto ganes de menjar-t'ho no venen, però quan faig les fotos jo desllueixo lo menjar jeje.
Que bons aquests pappardele, m'apunto aquesta recepta amb molt d'amor. Salut!!!!
olles: estaven bons estaven bons :)
Publicar un comentario