Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

sábado, 3 de mayo de 2008

Truita de verdures


A la família de bajoqueta les truites estan presents normalment a moltes menjades familiars. La truita estrella és la truita de pataca. Ma mare les fa boníssimes, és la reina de les truites de pataca. Avui he fet una però de verdures. Se pot fer de mil i una maneres posant diversos ingredients, al gust de cadascú. L'important és coure els ingredients a poc a poc. I sobretot vigilar el punt de cocció, que quedi bé per dins i per fora. Jo avui l'he fet amb estos ingredients, però podeu posar més verdures: pebrot, ceba, pastanaga, etc.
* * *
Ingredients:
  • 2 pataques mitjanes
  • 1 carbassó
  • 1 albergínia
  • 4 ous

Nota per a celíacs: tots los ingredientes són aptes.

Elaboració:

  1. Tallar les verdures a rondanxes fines, a quadradets o com vulgueu.
  2. Anar-les coent a poc a poc en una paella.
  3. Quan estiguen quasi cuites les verdures, batre els ous en un recipient.
  4. Mesclar les verdures amb l'ou i tirar-ho a la paella.
  5. Deixar que es faci per una banda, i quan estem segurs que no es trencarà tombar-la per l'altra banda.