Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

miércoles, 7 de octubre de 2009

Amanida de pasta I

. .
Va! Que fa dies que no vos posava cap amanideta :)
.
Ingredients:


  • 100 g. de pasta (queda molt bé amb pasta de colors)
  • 2 pastanagues
  • 25 g. de panses
  • 1 alvocat
  • 1/4 pebrot vermell
  • 1/4 pebrot verd
  • mantega
  • oli
  • vinagre
  • orenga
  • sal

Nota per a celíacs: la pasta ha de ser sense gluten i també les panses. He fet servir aquesta marca de pasta ---> ORGRAN


Elaboració:


  1. Posar a bullir la pasta en abundant aigua salada. Escurrir-la i afegir una mica de mantega. Reservar.
  2. Pelar l'advocat i partir-lo en trossos. Rentar, raspar y ratllar la pastanaga. Tallar el pebrot roig i el verd a trossets. Mesclar aquestes verdures amb la pasta reservada en una enciamera. Afegir les panses.
  3. Fer una vinagreta amb l'oli, el vinagre, la sal i l'orenga. Regar amb aquesta salsa la pasta i servir-la.

Bon profit!

Recepta extreta de la revista ESPECIAL COCINA DE LECTURAS

.

15 comentarios:

MaryLou dijo...

Aquesta amanida fa patxoca!!!
No sabia que les panses portan gluten!

Petonets

juan el catalan dijo...

Hola Bajoqueta, si que fa patxoca aquesta amanida si, hi ha de estar molt bona,salutacions.
JOAN

Dolorss dijo...

Que colorida!!!
qualsevol no en mega!!!!

The kiwi kitchen dijo...

Muy rica y saludable!
Besos
Nuria

La Quinta de Luculus dijo...

Què bona aquesta amanida, a nosaltres les amanides de pasta ens agraden molt.
Petons

Elvira dijo...

A casa la pasta de totes les formes i en amanida també, i la teva te una pinta estupenda. També hi ha contaminació a les panses? son molt els productes que mai penses que poden tenir gluten.Petonets cosa guapa

Deric dijo...

m'encanten les amanides de pasta

jordicine dijo...

És bona i fàcil de fer a totes les estacions de l'any. Un petó.

Gemma dijo...

Aquesta amandida és una injecció de vitamines! Sana i amb tots els gustos del món, és un plat per menjar ben sovint.

Dolça dijo...

Mira, sense la mantega i les panses la podré fer i la mare en podrà menjar!
PTNTS
Dolça

*Eva* dijo...

l'amanida ha d'estar boníssima! no sabia que les panses portessin gluten...
pt!

Kako dijo...

Que rica, me gusta la pasta en ensalada y los acompañamientos me parecen todo un acierto.
Besos!

bajoqueta dijo...

MaryLou: gràcies! De fet les panses no en porten, igual que d'altres coses, però al moment que passen per algun procès per alguna fàbrica ja pot haver problema de contaminació creuada :)

Juan: gràcies!

Dolors: lo que més m'agrada és el coloret a mi també :)

Núria: gràcies!

Luculus: jo n'intento menjar de totes maneres per anar variant :)

Elvira: segur que ara ens sorpendràs amb una ben bona típica de per aquí dalt :)
Sí xiqueta, és una murga haver de mirar-ho tot tot, no sigue cas que hagi algo contaminat :)

Deric: pos ja saps si baixes algun dia ne menjaries a casa nostra :)

Jordi: hi tant que és fàcil i bona :)


Gemma: pos si!

Dolça: De fet amb oli també se pot fer i sempre pots substituir les panses per alguna altra cosa :)

Eva: gràcies! Lo de la contaminació creuada ho podem trobar a molts aliments a la fàbrica on es manipulen. Però les panses en si no en porten :)

Kako: bueno yo cogí esta receta pero claro se puede hacer de mil y una maneras :)

surfzone dijo...

Jo m'apunto a la llista d'incultes que no sabien això de les panses. Quina punyeta amb la contaminació creuada :-(

bajoqueta dijo...

Surfzone: incult? ni molt menys! Si te toqués preocupar-te ja t'espavilaries ja jajaja. Això o córrer al lavabo amb mals de panxa.
És un rotllo tot, però això de la contaminació és pitjor. Jo he assumit que hi ha certs aliments que no podré menjar, però que alguns no els puc menjar per com estan cuinats o per segons com els fan a la fàbrica me mata.
Però bueno és qüestió de mentalització, paciència i buscar el que si que podem menjar, que ja veus que és molt :)