
Ingredients (4 persones):
- 6 patates mitjanes
- 1 pebrot vermell
- 3 tomàquets vermells mitjans
- 50 g. d'olives verdes
- 1 llauna de tonyina en oli
- vinagre
- oli
- sal
Nota per a celíacs: tots els ingredients són aptes.
Elaboració:
- Peleu i bulliu les patates senceres, deixar refredar i tallar a rodanxes d'1 cm. de gruix.
- Tallar a trossets el pebrot, els tomàquets, les olives i la tonyina. Amaniu-ho amb oli, vinagre i sal.
- Recobrir cada una de les rodanxes de patata amb un munt de la picadeta preparada i guardar a la nevera.
- Servir molt fred.
Bon profit!
Recepta extreta de la revista LECTURES ESPECIAL COCINA N º 6

.
13 comentarios:
Mmmmm què bones!! :-))
És la versió de "disseny" de l'amanida de patata jeje... M'agrada! :-))
Aquest sí que l'havia fet... mmmmm!!!
Salut!!!
Com si fos una amanida d'estiu, la típica de patates, però en versió canapera. Això m'ha agradat. Salut!!!!
Jo les faig semblants però no tan ben presentades, més aviat tot remenat. M' agrada la idea.
Assumpta, ui si de disseny clar jajaja. No ho digues a ningú però les fa lo Ferran Adrià avui per dinar :)
Eva: és un clàssic l'aminada de patata, és que és tan bona!
Olles: enlloc de fer-la tota mesclada així queda més piji :)
Anna: sí, jo normalment ho faig tot mesclat, però vaig vore esta presentació a la revista i em va agradar :)
Aquest tipus de recepta, amb patata freda i alguna cosa al damunt, trobo que és un invent fet per un àngel, son tan bones i saludables, i entren tan bé ara a l'estiu! Molt bona aportació preciosa!
Aquests dies de calor, entrants com aquest són els que venen més de gust. Amb mil variants i sempre queden bé... segur que no en va sobrar ni un!
Maremeuadelmeucor..., sort que estàn fotografiades, que si no, no en deixo ni una! :P
Vermellets: gràcies!
Gemma: benvinguda! "aquests dies de calor" no acaben de passar :( Així que continuarem amb cosetes fresquetes. No ne van quedar, ho has encertat!
Trini: llàstima que ja no ne queden :P
Caram, quins canapès més senzills i bons! I perfectes per la calor que tenim! ;)
Petons!
Mercè: enlloc d'amanida presentar-ho així queda més superpiji, no? :)
una presentació molt vistosa per una recepta molt refescant.
Una salutació,
www.unestapes.blospot.com
Mèrcè, mira m'has recordat que les he de tornar a fer que ja apeteixen plats fresquets!
Per cert, aquest blog està tancat, ara estic per aquest:
http://glutoniana.wordpress.com/
Publicar un comentario