
En un dels molts blogs de cuina que visito, buscava una recepta de llegums que fos fàcil. I aquí la teniu. L'he tret d'un blog on hi ha receptes bones, fàcils i molt ben explicades: A LA CUINA. No té cap misteri de fer, aquí vos deixo com fer-la.
*
Ingredients:
- 200 g. de cigrons
- 200 g. de carbassa o carbassó
- 200 g. bajoques (mongeta tendra)
- 2 pastanagues
- 1 got de brou de pollastre
- 100 g. de pernil salat
- 2 alls
- julivert
- oli d’oliva
- sal
- ou ratllat per decorar (opcional)
Nota per a celíacs: cap ingredient porta gluten. Si algú no té brou de pollastre fet de casa i fa servir de pastilla, anar en compte que sigue sense gluten.
Elaboració:
- Traure les cues de les bajoques, rentar-les i tallar-les a trossets petits. Pelar la pastanaga i tallar-la també. Fer el mateix amb la carbassa o carbassó.
- Bullir amb aigua i sal totes les verdures i deixeu-les 15 minuts. Passat este temps colar i reservar.
- Tallar l’all a trossets molt petitets. Daurar-lo en un cassola amb oli junt amb lo pernil. Afegir les verdures i després els cigrons cuits. Incorporar el brou.
- Per finalitzar el plat, tirar per sobre julivert picat. Deixar-ho coure uns 5 minuts a foc lent.
- Per decorar, si es vol, es pot afegir una mica d’ou dur ratllat.
Bon profit!
Recepta extreta del blog: A LA CUINA
8 comentarios:
Bo i sa, ja que en ser de verduretes no l'"enriqueix", com acostuma a passar amb la majoria de plats que porten cigrons.
Gràcies
PTNTS
Dolça
Bajoqueta... me'n dones una mica si us plau? :-)
Quina enveja... ja m´agradaria a mi tindre aquesta predisposició per la cuina...
Petons!!!
Hola Bajoqueta, em sembla un plat fantàstic i saborós i saldudable, que més es pot demanar?
Llegums i verdures... un plat molt saludable i molt bo .
ptns.
Dolça: amb xoriçet, etc. potser si que s'enriqueix massa jajaja. Però així és més llegeuret.
Assumpta: va passa que sempre me vas morta de gana ;)
Eva: quin remei me toca, o cuino o mos morim de gana. Pensa que jo quasi no puc menjar res preparat, així que la meua cuina cada dia és com un restaurant.
Vermellets: no se pot demanar res més :)
Anna: a mi m'encanten les llegums i les verduretes, encara que hi ha gent q no li agraden.
Sí, senyora! Un plat ben sa!!
Per cert, passa't pel meu blog que t'hi espera una sorpreseta! ;)
Petons!
Mercè: gràcies pel premi!
Publicar un comentario