
Una petició de bajoqueto, perfecta per la calor que està venint (o que ja s'ha quedat).
Ingredients:
- 6 pebrots del "piquillo" sencers, en conserva
- 1 llauneta de tonyina
- 1 ou dur
- maionesa
- una miqueta de salsa de tomata o ketchup
Nota per a celíacs: la maionesa, la salsa de tomata i lo ketchup sense gluten.
Elaboració:
- S'escurreixen bé los pebrots.
- S'escurreix la tonyina de l'oli, i es xafa una mica amb una forquilla.
- Es pica l'ou en trossets molt menuts.
- Es mescla la tonyina amb l'ou picat, s'afegeix una mica de maionesa i la salsa de tomata o lo ketchup.
- Una vegada tot ben mesclat, se van farcint amb compte los pebrots.
Bon profit!
16 comentarios:
Una bona combinació, perfecta per ara que fa calor.
Em sembla que tens en Bajoqueto ben mimat, je je je...
ideal i fantàstics per aquesta calor que ja ens fa. petons.
Aplaudeixo el bon gust de Bajoqueto :-))
És fantàstic, una plat refrescant i que no et fa suar mentre el prepares. Ideal per aquests dies de calor
mmmm, ja m´agradaria tastar-los ja...
Salut!!!
jo això ho he fet amb ous, amb pebrots no. Podem substituir els pebrots de pot per uns de naturals?
Magnífic!. Jo aquesta combiació d' ous, tunyina i maionesa la faig servir per farcir altres coses, no se m' havia acudit fer-la per farcir pebrots. Me l' apuntto.
Oh, que bo... i ben fresquet de l anevera!!!! apa que no en sap de demanar el bajoqueto;-)
Han de ser deliciosos. Salut!!!!
Aquest farciment també el faig jo, però no ho he provat mai amb pebrots, i crec que fan una bona combinació. Suposo que amb pebrots escalivats quedaran igual de bons (és que jo no acostumo a comprar gaires coses en conserva)
Una abraçada a la bajoqueta i al mimat de casa.
Gemma: que si està mimat amb lo menjar? ai si jo te contés... però ell fa vore que no li faig mai res que li agrada, i si cau algo millor que millor jajaja.
vermellets: fa calor veritat? jo segons quines coses ja no les menjo, ja estem de ple a l'estiu. La picada de ditxosa mosca negra este cap de setmana m'ho ha demostrat :)
Assumpta: ja saps tu que tonto no és :)
Sargantana: és molt ràpidet de preparar, així que lo pot fer qualsevol persona.
Eva: en propers dies haurà repetició que bajoqueto ja remuga jajaja. Si vols baixar ja saps :)
Deric: sí clar, si vols fer-ho amb pebrots sense envasar cap problema :)
Anna: bajoqueto, que ho va menjar no sé on i m'ho va demanar :)
Dolors: demana més que lo govern! jajaja Però clar jo encantada de fer-li coses bones.
Olles: i ben fresquets entren que no veas :)
Margarida: és un farcit molt comú en ous, pos prova-ho així que segur que també vos agrada. Jo tampoc compro moltes coses envasades i més a l'estiu que hi ha tantes coses bones i a bé de preu. Pots fer-ho perfectament amb tiretes de pebrots escalivats a casa, segur que estarà molt més bo :)
Compro! M'encanten els pebrots!!! Un petó.
Mira, una bona recepta de cara a l'estiu!! I a més, ara que ja hem trobat pebrots del piquillo aquí la podrem fer! ;)
Petons!
Jordi: pos a comprar pebrots i fer-ho que costa molt poquet :)
Mercè: ai què bé que n'heu trobat són tant bons! Jo ho vaig fer en envasats per anar ràpid però tot lo que sigue natural millor :)
Me encanta la combinación, y es que los pimientos del piquillo son riquísimos. Te copio la receta ya mismo. Un abrazo. Sonia
Sonia: ale pues a copiar, espero que les guste a tus invitados, o a quién sea :) Por cierto, tienes un blog genial ;)
Publicar un comentario