
Una mica de verdureta sempre va bé.
* * *
Ingredients (4 persones):
- 2 kg d'espinacs
- 200 g. de pernil salat
- 30 g. de pinyons
- 30 g. de panses
- oli
- sal
nota: se poden afegir més ingredients o menys depenen del que vos agrade més, lo pernil se pot canviar per cansalada. També se pot afegir un all que se sofregirà abans de tirar la resta d'ingredients a la paella.
Nota per a celíacs: pernil o cansalada sense gluten, i los pinyons i panses d'una marca que tinguen en compte que no haigue contaminació creuada.
Elaboració:
- Es netejen bé los espinacs, i es posen en una cassola amb poca aigua i sal durant 10 minuts. S'escorren bé i es van apretant, quan estiguen més freds, per poder treure tota l'aigua sobrant. Es tallen a trossets ben menuts.
- S'escalfa una mica d'oli a la paella i es posa a sofregir lo pernil i les panses. Quan les panses s'inflen, afegir los pinyons.
- Afegir més tard los espinacs i anar remenant perquè se mescle tot.
Bon profit!!
3 comentarios:
I puc fer el mateix amb els espinacs congelats? jiji... m'estalviaria temps! :-))
M'agradan moltissim els espinacs!!
Mmmmmmmmmmm :-))))
Se pot fer amb espinacs congelats també. Jo ho he fet amb los que venen al Mercadona ja ben nets. Menys feina!
Menys mal!! jeje :-)
Millor la migranya, xiqueta? Espero que si!! :-)
Publicar un comentario