Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

miércoles, 3 de septiembre de 2008

Espinacs a la catalana


Una mica de verdureta sempre va bé.


* * *


Ingredients (4 persones):
  • 2 kg d'espinacs
  • 200 g. de pernil salat
  • 30 g. de pinyons
  • 30 g. de panses
  • oli
  • sal

nota: se poden afegir més ingredients o menys depenen del que vos agrade més, lo pernil se pot canviar per cansalada. També se pot afegir un all que se sofregirà abans de tirar la resta d'ingredients a la paella.

Nota per a celíacs: pernil o cansalada sense gluten, i los pinyons i panses d'una marca que tinguen en compte que no haigue contaminació creuada.

Elaboració:

  1. Es netejen bé los espinacs, i es posen en una cassola amb poca aigua i sal durant 10 minuts. S'escorren bé i es van apretant, quan estiguen més freds, per poder treure tota l'aigua sobrant. Es tallen a trossets ben menuts.
  2. S'escalfa una mica d'oli a la paella i es posa a sofregir lo pernil i les panses. Quan les panses s'inflen, afegir los pinyons.
  3. Afegir més tard los espinacs i anar remenant perquè se mescle tot.

Bon profit!!

3 comentarios:

Assumpta dijo...

I puc fer el mateix amb els espinacs congelats? jiji... m'estalviaria temps! :-))

M'agradan moltissim els espinacs!!

Mmmmmmmmmmm :-))))

bajoqueta dijo...

Se pot fer amb espinacs congelats també. Jo ho he fet amb los que venen al Mercadona ja ben nets. Menys feina!

Assumpta dijo...

Menys mal!! jeje :-)

Millor la migranya, xiqueta? Espero que si!! :-)