Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

jueves, 14 de mayo de 2009

Amanida amb formatge de cabra i fruits secs

*
*
Últimament bajoqueto té molt bones idees! Una amanida semblant la vam menjar a Andorra ja fa temps, acompanyada de la fondue dins del pa que vos he contat a l'altre post. I li va venir nostàlgia i va voler repetir-la.
+
Intenteu que el formatge de cabra sigue d'aquells petitets que venen en botigues especialitzades, sempre serà molt millor que el típic formatge de "rulo" (paraula que està mal dita en català ja que se diu corró, mai ho havia sentit!).
*

Y esta és la meua tercera i última aportació al recopilatori de receptes de formatge “TODOS COCINAMOS SIN GLUTEN”
*
Ingredients:
  • enciam
  • fruits secs: pinyons, nous, etc.
  • panses sense pinyol
  • formatgets de cabra (1 per persona)
  • mel
  • vinagreta: oli, vinagre, sal
Nota per a celíacs: vigilar amb la marca els fruits secs i les panses que no tinguin contaminació creuada, i els formatgets que siguen de qualitat, el formatge no té gluten en teoria.


Elaboració:
  1. Netegem l’enciam i el tallem ben menut.
  2. Pelem la massana i la tallem a dauets menuts.
  3. Posem en un bol l’enciam junt amb els dauets de massana, els fruits secs i les panses.
  4. En una paella, deixem uns segons els formatgets i els posem de seguida a sobre l’amanida. (deixar molt poquet ratet a la pella sinó es desfa massa!).
  5. Afegim un rajolinet de mel a sobre cada formatget.
  6. Acompanyar amb la vinagreta.

Bon profit!


*

4 comentarios:

ANNAFS dijo...

Tot i que ja he sopat, encara em menjaria aquesta amanida... mm..
ptns.

bajoqueta dijo...

Anna: ai és que les amanides entren sense gana quasi :)

Mercè dijo...

Doncs una amanida deliciosa!! M'hi encanta el formatge de cabra amb els fruits secs!
Petons!

bajoqueta dijo...

Mercè: queda boníssima i és molt facileta de fer :)