.
Només tinc una paraula per a esta recepta: IMPRESSIONANT! per als que vos agrade la pizza carbonara.
.
Esta recepta la vaig vore a la pàgina d'Alícia, Recetario de Canecositas. I ja l'he adoptat per sempre :) Ella la va fer amb Thermomix i allí també podeu trobar la recepta de la base, ja que jo la vaig fer amb farina sense gluten.
.
Esta "tarta" té lo seu origen a Alsacia, una regió de França que ja està tocant amb Alemanya i Suïssa, d'aquí que sigue una mescla de vàries cuines.
.
Ingredients:
- Farcit:
- 1 ceba tallada a trossets o triturada i ben feta a poc a poc.
- 200 g. de formatge cremós tipus Philadelphia
- 1 rovell d'ou
- 100 g. de nata líquida
- unes 3 ó 4 talls de bacon tallat a trossets
- nou moscada
- sal i pebre
Nota per a celíacs: la massa evidentment sense gluten, el formatge cremós, la nata líquida i el bacon que siguen aptes.
Elaboració:
- Estendre la massa molt fina i donar-li forma rodona, aixecant una mica les vores.
- Precalentar el forn a 250ºC.
- Lo farcit es prepara mesclant lo formatge cremós, lo rovell d'ou, la nata líquida, la nou moscada i salpebrar al gust.
- Tirem la mescla sobre la massa, amb compte que no surtigue, i afegim la ceba i el bacon a trossets.
- Enfornar fins que estigue dauradeta.
Bon profit!
.
Recepta extreta de Recetario de Canecositas
15 comentarios:
Sembla una fusió entre una quiche clàssica i una pizza a la carbonara, oi? Ha de ser bona bona de veritat!
Jo en vaig tastar a un viatge a Estrasbourg i ens va encantar, boníssima!
quina pinta qué té! sóc una amant de la carbonara així que prenc bona nota.
pt!
Mmmm que bona. No m' estranya que ' hagis adoptat per sempre.
Sí que sembla bona, sí. Jo també me l'apunto!
Amb els ingredients que porta i la pinta que té, segur que està boníssima!! :-)
Oh, aquesta l'hauré de provar! M'ha encantat i si a sobre dius que és impressionant... ja està tot dit! ;)
Petons!
En vull!!! Un petó, BAJOQUETA.
Ostres! De dieta rigorosa! Un dia d'aquests me la faig! :D
Estimada, tot el que fas tu és impressionant!!! Un petó enorme baby!
Gemma: és una mica de tot sí. Jo com no viatjo em porto la cuina de fora a casa jajaja.
Eva: ale pues quedaràs contenta si la proves :)
Anna: algo així no es deixa escapar :)
Margarida: ja ens contaràs si la proves :)
Assumpta: estava boníssima :)
Mercè: pos ja està, no hi ha res més a dir :)
Jordi: baixa a Tarragona! Que aquí si que menjem bé jajaja.
Trini: super-light ;)
Vermellets: gràcies!
No m'estranya... si és que té un aspecte!!! :-)
Caramba! Te respondo aquí, siguiendo el enlace que me dejaste, pero tienes el blog para pasarte horas respondiendo, que bueno todooooooooooo. Esta visto que una no puede faltar un mes así como así del ciberespacio, que se queda descolgáaaaaaaa! jajajajja
Alicia: me alegro que te guste, yo me pierdo por tu página a veces que vaya cosas que nos pones!
Aquí las que nos quedamos sin vacaciones hemos trabajado en la cocina, así que ahora tendréis trabajo doble jajaja. Espero que lo pasaras muy bien :)
Hola!
M'agradat molt esta recepta, espere ferla prompte. besets
Lola, espero que la proveu i vos encante :)
Publicar un comentario