Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

jueves, 28 de agosto de 2008

Burritos de pollastre amb pebrots



Lo plat estrella de la nit mexicana.


* * *
Ingredients (4 persones):
  • 8 tortillas de panís
  • 1 pebrot roig
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot groc
  • 1 ceba gran
  • 4 pits de pollastre

Nota: jo he afegit "fríjoles" (mongetes roges) i un potet de panís.

Nota per a celíacs: important les tortilles que siguen de panís, no de blat.

Elaboració:

  1. Netejar els pebrots i tallar-los en tiretes. Pelar la ceba i tallar-la en làmines fines. Tallar los pits de pollastre en tires fines i salpebrar-los al gust.
  2. Posar una paella al foc amb oli i saltar les verdures. Salpebrar i reservar. A la mateixa paella, afegir una mica més d'oli i saltar el pollastre fins que quede dorat. Reservar calent.
  3. Saltar les mongetes i lo panís i juntar-ho amb la resta de preparació.
  4. Calentar les tortillas al forn o al microones i farcir-los amb el saltat de verdures. Enrollar i servir-los calents.
  5. Se poden posar los ingredients per separat a la taula perquè cadascú els monte al seu gust.
  6. Poden acompanyar-se amb salsa guacamole o salsa picant mexicana.

Recepta extreta de la revista LECTURAS

Bon profit!

1 comentario:

Assumpta dijo...

Apaaaa!! per una nit que no entro a sopar em perdo el plat fort! :-)

Bé, millor, me'l guardo per dinar... Deixeu-me'n una miqueta, eh? que a mi m'agrada molt el pollastre :-)

Petons!!