Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

lunes, 25 de agosto de 2008

Emmental al pebre






Una recepta molt fàcil de la nit mexicana, que com ja vaig dir gaire mexicà potser no és, però ho vaig posar per què lo formatge agrada molt als meus invitats.







Ingredients:
  • formatge emmental en tallades fines.

  • oli d'oliva

  • pebre negre mòlt

Nota per a celíacs: al Mercadona venen un formatge emmental sense gluten, encara que los formatges se suposa que no en porten. Vigilar amb el pebre mòlt que sigue una marca apta.



Elaboració:

  1. Anar tallant les tallades de l'emmental i les anem posant a la platera on les servirem en capes.

  2. Després de cada capa anem tirant un bon rajolinet d'oli i espolvorejem amb pebre, fem una altra cap i així succesivament.




Fàcil i bo. Bon profit!

3 comentarios:

Assumpta dijo...

Holaaaa!

Vinc a jalar gratis :-)

A mi també m'agrada moltissim el formatge!... N'agafo una miqueta, eh? Gràcies!!

Mmmmmmmmm... boníssim!!!

bajoqueta dijo...

Qui s'ha endut el meu formatge? Hi ha lladres per la nit a este blog! :)

Assumpta dijo...

Jejejeje... espera, espera, que ara vaig a per la salsa guacamole!!