Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

jueves, 28 de agosto de 2008

Salsa guacamole


Per acompanyar als triàngles de panís la nit mexicana. Una salsa amb un gust molt peculiar i que se prepara en un momentet. Millor no preparar-la en moltes hores d'antelació.
* * *
Ingredients per a 4 persones:
  • 2 alvocats
  • 1 ceba tendra
  • 1/2 culleradeta de salsa Tabasco
  • 100 g. de tomàquets madurs, pelats i sense semilles
  • 1 llimona
  • oli d'oliva
  • sal

Nota per a celíacs: l'únic ingredient que pot donar problemes és la salsa Tabasco, però és sense gluten segons ens indica el fabricat el de la marca "Tabasco".

Elaboració:

  1. Partir els dos alvocats per la meitat, retirar-los l'os central i pelar-los. Trocejar la pulpa, posar-la en un bol i xafar-la amb l'ajuda d'una forquilla fins que quede reduïda a un puré.
  2. Picar finament la ceba tendra i afegir-la al puré.
  3. Picar a trossets els tomàquets i afegir-los tambe.
  4. Mesclar-ho tot amb el suc de la llimona, salpebrar i alinyar amb el Tabasco i oli d'oliva.

Recepta extreta de la revista "Comer cada día"

Bon pica-pica!

3 comentarios:

Assumpta dijo...

Cada dia em fas sopar més tard, eh noia? jejeje

La veritat és que admiro a la gent que es sap estar estona a la cuina.

A veure que ho tasto... Mmmmmm ;-)

Deliciós, com sempre!!

bajoqueta dijo...

Esta recepta la va preparar la meua germana, que és bona cuinera però li costa posar-se a la cuina jeje.

Assumpta dijo...

Ah, mira :-)

A la meva família tothom és millor cuiner-era que jo ;-)) per això vinc a sopar aquí jeje

Petons... vaig a non non, tú, que demà (o sigui, després) no m'aixecaré :-)