L'arròs a la cubana és un plat que faig algun dia de la setmana que no sé què fer. És ràpid de fer i fàcil, i normalment los ingredients que se fan servir los tenim a la nevera.
Ingredients:
- arròs
- salsa de tomàquet
- ou
- plàtan
Nota per a celíacs: la salsa de tomàquet si és feta a casa millor, si és compra vigilar que sigue sense gluten.
Elaboració:
- Posem a bullir l'arròs.
- Mentre calentem la salsa de tomàquet.
- Fregim un ou.
- I per últim passem un plàtan tallat a làmines per la paella.
- Podem decorar-lo al gust de cadascú.
Bon profit!
10 comentarios:
Mai se m'acut de fer-lo perquè l'arrós no em queda al seu punt, és molt difícil (per mi) trobar-lo.
Ala pos si este plat és dels més facilets que hi ha. Prova-ho amb calma segur que trobes el punt de l'arròs :)
ja t'ho diré
Tinc gana!! Que en queda una miqueta, si us plaaaaaau? :-)
Assumpta a la nit no és bo menjar arròs a la cubana, espera't a demà a dinar :P
hola,
m'agrada molt el teu blog de cuina (les fotos i la senzillesa amb què ho expliques) i em dones moltes idees per fer.
Una pregunta, perquè afeigeixes platan?
gràcies
Gràcies a tu Raquel, no faig plats gaire complicats perquè m'agrada que la gent pugue copiar-los també. Però ja pujarem de nivell eh!
El plàtan l'afegeixo per què a moltes receptes que surten als llibres el posen. A mi m'agrada i dóna un gust diferent, i fa contrast amb el salat de la resta d'ingredients. Si no tinc tampoc poso.
Senzill i boníssim. A mí m'encanta. Una abraçada.
moltes gràcies!!
ahir ho vaig fer per dinar i hi vaig col.locar plàtan i és veritat que li dona contrast diferent al plat!!
gracis
Raquel, gràcies per explicar-me això. Sóc feliç en poca cosa, si després de fer lo menjar, rentar plats, penjar la recepta, algú me diu que ho ha provat i li ha agradat jo encantada :)
Publicar un comentario