Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

miércoles, 26 de noviembre de 2008

Lasanya de verdures I



Gràcies a les plaques de lasanya sense gluten he pogut menjar-me una bona lasanya com les d'abans amb pasta normal. Esta lasanya la faig de tant en tant amb les verdures que tinc per la nevera. Però se pot variar al gust de cadascú. Los ingredients que poso són los que tenia avui a casa.

Ingredients:


  • plaques de pasta de lasanya
  • beixamel
  • 1 carbassó
  • 1 bandejeta de xampinyons
  • 1 porro
  • 1 pebrot roig
  • 2 pastanagues
  • formatge ratllat
  • sal, pebre
  • oli

Nota per a celíacs: les plaques de pasta i el formatge ratllat sense gluten, i la beixamel es pot fer amb Maizena o una altra farina sense gluten.

Elaboració:

  1. Tallar a làmines els xampinyons, el porro a rondanxes i la resta de verdures a quadradets.

  2. En una paella anar coent les verdures, primer les que costen més a fer-se, i acabant amb les que costen menys.

  3. Mentre, coure les plaques de lasanya amb aigua i sal.

  4. Fer una salsa beixamel.

  5. Quan estigue tot cuit anar montant-la en una safata que pugue anar al forn.

  6. Primer una mica de beixamel, una placa de pasta, les verdures, una mica de beixamel, una altra placa de pasta, més verdures, beixamel i acabar amb una capa de pasta.

  7. Acabar de tirar la beixamel que ha sobrat per sobre i afegir una mica de formatge ratllat.

  8. Posar-ho a gratinar al forn.

Bon profit!

3 comentarios:

Mon dijo...

per llepar-se els dits

bajoqueta dijo...

Estava boníssima! Ja no ne queda :P

Assumpta dijo...

Com que ja NO en queda?? Et sembla bé això??

I ara que soparé jo? jajaja