Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

martes, 7 de abril de 2009

Pebrots verds farcits

*
Una altra aportació a Tortillas sin gluten“. Casualment és la recepta que tenia pendent de publicar i que vaig fer ja fa uns quants dies. Ni és una truita pròpiament dita, ni té la forma com estem acostumats a vore-la, però al final té los mateixos ingredientes que una truita de pataca quasi.
*
*
*

Feia molts dies que tenia esta recepta en cua per provar. Lo primer dia que la vaig vore la vaig trobar original, i vaig pensar que estaria boníssim. I així ha estat. Crec que se pot sorpendre fent-la per picar en un sopar, dinar o fins i tot per un berenar al camp. Així que animeu-vos que segur que sorpendreu a la gent, sempre que los agraden los pebrots, clar.
*
De pas, aprofito per donar-vos a conéixer dos blogs on he trobat esta recepta, segur que deuen haver-hi molts més. I donar-los les gràcies a elles per haver-me donat a conéixer esta recepta. Muchas gracias Pikerita!
  • "La maleta de Boston": on hi ha moltes receptes espectaculars i
  • "La cocina de Pikerita": un blog dels que freqüento, on a part de receptes sense gluten, podreu trobar moltes més receptes explicades amb molt de detall.
Ingredients:
  • pataques
  • ceba (opcional, jo no n'he posat)
  • pebrots verds, varietat italiana
  • ous
  • oli d'oliva
  • sal

Nota per a celíacs: tots els ingredients són aptes.

Elaboració:

  1. Rentar i pelar les pataques, tallar-les a dauets menuts. Tallar la ceba igual que les pataques.
  2. Netejar los pebrots verds, vigilant que no queden llavoretes.
  3. Fregir les pataques i la ceba, com si anessim a fer una truita. Reservar.
  4. En un bol batre los ous i afegir la patata i la ceba que teníem reservades.
  5. Farcir los pebrots amb la mescla anterior, ajudant-mos d'una cullereta.
  6. Fregir a foc suau en oli abundant fins que estiguen blanets.
  7. Posar sobre paper absorvent i deixar refredar.
  8. Tallar a rodanxes de 1,5 a 2 centímetres.

Bon profit!

Recepta extreta del blog "La maleta de Boston" i "La cocina de Pikerita".

16 comentarios:

ANNAFS dijo...

Hola!

Donçs sí que han de ser bons, i com que veig que tampoc és difícil de fer, me l' apunto.
Ah si pases pel meu blog veuràs que t'hi he deixat un petit reconeixement. si ho vols acceptar...sinó, no passa res.
ptns.

Assumpta dijo...

Apaaaaaaaaaaaaa!!! què bo!!! jo en vull!!!

Deric dijo...

què original i que bo i què dificil de fer

Mercè dijo...

Una recepta mooooolt original!! :) Es cou bé el farcit de truita dins el pebrot?
Petons!

Eva dijo...

Cada vegada em sorprens més... quina enveja... (sana eh)
Petons!!!

La cuina vermella dijo...

Olé, això sí que és una truita bona!!

Margarida dijo...

Aquesta "truita" me l'apunto. Original, bona i fàcil de fer. Ah, jo també sense ceba, que no se'm posa bé. I els pebrots verds m'encanten. Sempre en poso a l'amanida.
Petonets

OLLES I SOMRIURES dijo...

Que bons i quina combinació més interessant. Salut!!!!!

Gemma dijo...

Genial, no deixa de ser una truita, però al revés, je je je...
M'ho apunto, ho trobo molt original ;)

bajoqueta dijo...

Anna: prova'ls i ens contes :) Gràcies pel premi! Lo que passa és que no tinc temps de passar-lo, però lo guardaré en carinyo :)


Assumpta: bo bo bo :)

Deric! no me sigues negatiu! jajaja. No és difícil, és entretingut :) Ets l'únic xic d'aquí i ara quedaràs malament i no lo provaràs? Va anima't! Que segur que sorprens a los teus invitats :)

Mercè: és diferent d'una truita i entra pels ulls. Si que es cou bé si, jo també patia, però va quedar ben fet.

Eva: ui jo faig coses tirant a normalilles, si veiguesses lo que fa la gent a alguns blogs... Res d'envejes, a la cuina a provar-ho!

La cuina vermella: de "rechupete"!

Margarida: a casa només li agrada amb ceba a ma mare i mon germà, a la resta sense :)

Olles: és bonic de vore també eh? :)

Gemma: si la proves segur que sorprens, encara que ja los tens a tots sorpresos amb los teus super-pastissos :) Ets una crack de la reposteria!

Margarida dijo...

Podries participar en un concurs de truites. Si vols més informació vés al bloc de la Maria Jose:
http://ditifet-cuina.blogspot.com/

I si tens temps, passa't pel meu bloc, on tinc una cosa per a tu.
Gràcies.

bajoqueta dijo...

Margarida: sí, ja vaig vore que havia un concurs, però estic liada amb lo meu recopilatori de truites tot just jeje.

Cuinagenerosa dijo...

bona idea aquesta truita de pebrots invertida, me l'apunto.
i la d'alls tendres i pinyons, em sembla igualment molt original.

bajoqueta dijo...

Manel: com sempre dic, m'agrada posar receptes originals i sobretot senzilles. La dels pebrots encara que sembla difícil no ho és, i queda tant bé que no et sap greu haver-ho fet.

Boston1955 dijo...

Estan bons oi? a casa ens agradan molt.

bajoqueta dijo...

Boston: ja los hem repetit i este finde igual los torno a fer per a ma mare, que ella no els va provar :)