Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

sábado, 4 de julio de 2009

Falafel Orgran

*

*
No acostumo a comprar productes preparats, abans potser alguna cosa, però ara amb això del gluten i per intentar menjar més sa i economitzar (ja que moltes coses preparades tenen uns preus abusius...), intento fer-ho tot amb productes naturals a casa. Però de vegades va bé tenir alguna cosa que ja estigue mig feta.
*
Encara que este producte el venen a dietètiques i el trobareu a l'apartat de productes sense gluten, us el recomano. Està molt bo, i és fàcil de preparar. Només s'ha d'afegir aigua, deixar reposar, fregir i ja està! Dir-vos que és sense gluten, sense ou i sense lactosa, i està fet amb productes totalment naturals.
*
Us deixo l'enllaç a l'enllaç del producte per si voleu saber més —-> aquí
*

*

8 comentarios:

Gemma dijo...

És veritat que tots aquests productes preparats sense gluten són més cars.. Però a vegades van mnolt bé per quan tens pressa i necessites anar per feina ;)
Em miraré aquests Falafel, tenen bona pinta!

Deric dijo...

no m'agrada gaire el falafel

La cuina vermella dijo...

tot i que cars benvinguts aquests productes que ens fan a tots, a vegades, la vida una mica més fàcil. Una forta abraçada!

Margarida dijo...

Què són? Una mena de mandonguilles vegetals? Jo per aquestes coses sóc una mica "especial", com em critica sempre el Pere. I no perquè siguin de dietètica. Si les fes jo a casa, tampoc m'agradarien. I mira que m'encanta la verdura, però crua o feta al vapor.
Una abraçada!

Assumpta dijo...

I què és? :-)

Semblen mandonguilles... però és igual, jo menjo de tot, eh? Tu porta, que jo ho provo sense manies :-))

bajoqueta dijo...

Per si algú les vol fer a casa sense comprar el preparat vos deixo l'enllaç a la recepta d'Elvira que l'altre dia els va fer
Falafel con salsa de yogurt




Gemma: cuino moltíssim ja que segons què comprar-ho fet és arruinar-se. Per exemple, una bandejeta de croquetes me pot costar quasi 5€, i així etc. etc. Per això més val fer-ho a casa, encara que de tant en tant alguna cosa així va bé. I a més que estaven molt bons.

Deric: vaja pos llavors a vore si t'agrada la pròxima recepteta :)

Vermellets: pos si, com li deia a Gemma de tant en tant van bé. NO molt que és una ruïna sinó! jajaja.

Margarida: són un tipus de croqueta que ens han portat del món àrab, encara que ara es poden trobar a molts llocs.
Tenen un gust diferent ja que porten bastantes espècies, però sempre poden fer-se a casa i fer-les més al gust de cadascú.

Assumpta: segur que t'agradarien, són un tipus de croquetes fetes amb cigrons cuits i espècies.

Assumpta dijo...

D'acord!! :-) M'agrada!! jejeje

bajoqueta dijo...

Assumpta, ja sabia jo que ne voldries ;)