Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

miércoles, 1 de julio de 2009

Pasta de canelons o lasanya

*


*
Ni Ferran Adrià, experimenta tant com los celíacs. Una gran investigadora com és Pikerita, fa tot lo possible per trobar coses boníssimes sense gluten. Me va cridar l'atenció esta pasta, que tant pot servir per fer canelons com pasta per a lasanya. És fàcil de fer, es treballa bé i li dóna un altre gust.
*
Ingredients:


  • 2 ous
  • 1 got de llet
  • 1 got de Maizena
  • 1 cullerada d'oli
  • sal

Elaboració:

  1. Es baten tots los ingredients junts.
  2. Tirem la mescla en una safata del forn, on haurem posat un paper de forn untat amb oli i espolvorejat amb farina (jo ho he posat en dues safates per repartir la massa i que no quede molt gordeta).
  3. Coure al forn 5 minuts a 175ºC, o fins que estigue cuallat.
  4. Es deixa refredar i es talla amb un "talla-pastes".
  5. I ja podeu farcir los canelons o la lasanya al vostre gust.

Bon profit!

*

Recepta extreta del blog: “La cocina de Pikerita”

*

9 comentarios:

Eva Flores dijo...

mai no ha hauria dit millor, ni Ferran Adriá...
pt!

Deric dijo...

Ah, però Ferran Adrià cuina?

Mercè dijo...

Carai, quin luxe! Aquesta pasta feta a casa ha de ser deliciosa!
Petons!

Jordicine dijo...

Una passada!!! Petons.

Gemma dijo...

No hi ha res com la pasta feta a casa. I en el cas dels celíacs, amb doble motiu. Que vingui en Ferran Adrià i aprengui de vosaltres! ;)

OLLES I SOMRIURES dijo...

Molt bé, fer la pasta a casa és un luxe que no tots sabem fer. Ja ho dius bé, no crec que el Ferran A. faci tantes investigacions per temes de salut com els celíacs. Si de cas, investigacions d'altre tipus. Salut!!!!!

bajoqueta dijo...

Eva: Pikerita és una de les "ferranadria" del món sense gluten, lo que no fa una mama pels seus fills no ho fa ningú :)


Deric: jo vaig vore un reportatge l'altre dia del Bulli i només voltava per allí jeje. Cuinar no sé si cuina.

Mercè: no és exactament pasta pasta perquè queda tipus los crepes, però està molt més bona que algunes que venen fetes.

Jordi: no t'invitaré no ;)

Gemma: Tinc que fer pasta de veritat però me fa peresa... si que hauria d'apendre i invitar-mos un dia al seu restaurant jajaja.

Olles: bueno jo pasta he fet només orichetti i van quedar d'aquella manera jeje. Però prometo fer-ne molt millor :)
Molt de fum i cremadors però no podem anar a menjar al seu restaurant jeje.

ANNAFS dijo...

No n' he fet mai de pasta a casa. Segur que es molt bona.
ptns.

bajoqueta dijo...

Anna, exactament pasta no és, l'he posat perquè és molt fàcil i qualsevol pot fer-la, segur que si la proves els agrada als teus :)