Las mismas recetas en castellano y otras más de panes en: LAS RECETAS DE GLUTONIANA

sábado, 2 de mayo de 2009

Les primeres vegades



Diuen que les primeres vegades de les coses no s'olviden mai. I jo no olvidaré mai este magnífic plat de raviolis que m'han cuinat avui. Després de 7 mesos sense poder anar a menjar fora, avui per fi he pogut fer-ho. Ha sigut genial!

4 comentarios:

Assumpta dijo...

Eeeeeeeeei!!! M'alegro moltíssim :-))

Ja veig que vas pel món fotografiant menjarets jiji com jo a Ca l'Albert ;-)

Ja veuràs com cada vegada més llocs aniran adaptant les seves cartes i menús per a celíacs, diabètics, etc. És molt important que se'n parli i quanta més informació hi hagi, millor :-))

OLLES I SOMRIURES dijo...

Que bonic és això que et cuinin i més el que puguis menjar. Salut!!!!

ANNAFS dijo...

Quin plat de raviolis més bo!. I encara més important que puguis anar a un lloc on et cuinin plats que t' agraden i te'ls pots menjar.
ptns.

bajoqueta dijo...

Assumpta: jo me'n vaig alegrar molt més i què bo estava :) No sé si ho tornaré a fer això de fer fotos que vaja vergonya jajaja. Lo que passa és que l'alegria me va fer olvidar la vergonya.
Cada dia hi ha més llocs, però encara així costa una mica, segur que d'aquí uns anys serà de lo més normal.

Olles: va ser molt important de veritat, que m'encanta cuinar però sortir de la cuina me va anar molt i molt bé :)

Anna: una sensació increïble, aviam si a poc a poc me vaig animant més i podem sortir a buscar nous llocs on menjar :)