.
La focaccia, que ens ve de la cuina italiana, és un tipus de pa finet que podem cubrir d'espècies i posar un rajolinet d'oli, o bé farcir-lo al nostre gust.
.
No és una massa difícil de fer, i si jo la he fet amb la meua farina sense gluten, enganxifosa i difícil de dominar, vatros amb farina de blat la podeu fer boníssima! Espero que la proveu, i ja contareu com ha anat l'experiència.
.
Receptes de focaccia amb farina de blat:
.
Receptes de focaccia amb farina SENSE GLUTEN:
.
Bon profit!
.
11 comentarios:
Mira per on, acabo de descobrir què és això de la Focaccia jeje... Ho havia sentit a dir però no ho sabia :-))
¡ Canvio la recepta, demà pensava posar-la,jaja, tenim telepatía eh?, a mí m'agrada molt, la faig de tomàquets i orenga, olives i romaní,mhmmmm, la teva té molt bona pinta. Petonets
T'ha quedat estupenda!!!!
Tens raó la focaccia és fàcil i molt "resultona".
Petonets
Aquestes vacances a les Dolomites d'Italàlia hem gaudit d'unes focaccies suculentes, recordo concretament una amb ceba i romaní.........
Me encantan las focaccias tanto como las pizza. Riquísimas!
Gràcies, gràcies, i gràcies per ensenyar-nos la recepta! Per cert, el Manel de cuina generosa parla de tu en un post, ho has vist? Petons.
Que bona i que bonica que t'ha quedat!! Tota la raó, la focaccia és fàcil i resultona! :)
Petons!
Està boníssim!!! Un petó.
Té molt bona pinta!
M'encanta la focaccia. Salut!!!!!
Assumpta, pos mira ara ja ho saps :) Ara te falta provar-la ;)
Elvira: jajaja, estem compenetrades a més no poder! Jo també l'he fet amb més ingredients, però esta va quedar tant fineta que ens la vam menjar tal qual :)
MaryLou, gràcies!
Gemma: ai quina enveja! ;)
Kiwi: jo he posat l'ull a una que tens al teu blog jajaja.
Vermellets: segur que ja la coneixieu, amb la de coses que coneixeu vatros jeje. Síii ja ho vaig vore que manel se'm volia menjar jajaja.
Mercè: gràcies!
Jordi: segur que tu ja l'has provat :)
Ma-poc: bona pinta i estava boníssima!
Olles: pos ja ens som uns quants que ens agrada :)
Publicar un comentario